Höjdpunkterna efter Södertälje-Björklöven 2-3

Björklöven besegrade Södertälje på bortaplan i Scaniarinken med 2-3 efter straffar där Pontus Andreasson avgjorde i den sjunde straffomgången. Här har ni höjdpunkterna.

Nr 96 hade återigen en avgörande roll mot SSK. Foto Lövenbloggaren.

Kvällens höjdpunkter hittar ni HÄR.

* * *

Vem som avgör är nog svårtspelat, men hos vår samarbetspartner Coolbet hittar du andra spel! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!ShareTweet

3 thoughts on “Höjdpunkterna efter Södertälje-Björklöven 2-3

 • 23 november, 2019 kl. 09:13
  Permalänk

  Så djävla slarvigt. Vi äger matchen totalt. Mindre än 2 kvar å man slår en icing. Åker dit på ego att göra trean i tom bur. Dåligt Löven.

  Svar
 • 23 november, 2019 kl. 12:02
  Permalänk

  Alex H måste sätta mer mål, chanserna finns hela tiden.

  Svar
 • 23 november, 2019 kl. 20:53
  Permalänk

  Matchinledningen var bedrövlig med en helt onödig utvisning av Bouramman även den andra utvisningen han drog på sig i början av andra perioden var helt onödig då han hade en spelare nedanför sig. Jag tycker det är bra att han inte blir kvar men jag tror säkert han kan bli en bra spelare så småningom bara han får växa på sig lite.

  Så sjukt djävla onödigt att släppa in kvitterings pucken med 8 sek kvar då man dominerat matchen i typ 55 minuter, helt onödig icing där måste Lundberg vara kallare i sitt agerande.
  Det kan vara viktigt poängtapp då man räknar ihop tabellen den 6;e mars.

  Några vidare funderingar;
  Transkedjan spelar bra och snurrar på bra men in med Weigel där jag tror det skulle bli bättre med honom där istället för Vesel, jag tycker inte att det riktigt funkar med tre rightare.

  Jag gillar inte spelartypen Andreasson representerar, tycker det är för mycket dribblingar och alldeles för ofta vid fel tillfällen, han är lite för valpig fortfarande. Men lika som med Bouramman så kommer han säkert att bli en riktigt bra spelare om han får växa till sig lite. Men han kan få vara kvar och lägga straffar ?

  Varför har Vesel svalnat oroväckande mycket i tekningarna på slutet ? Igår sämst i laget med bara 37,5 % !

  PP tycker jag är för dåligt även om dom haft bra % men kunde vara ändå bättre, men blir nog en förbättring med Deilert tillbaka imorgon.

  Trots resultat / serieledning skulle jag gärna vilja få in någon / några till bra forwards.

  Egentligen är man helt sjuk som klagar med tanke på placering och hur säsongen sett hittills med tanke på dom senaste typ 32 säsongerna ? Men mycket vill ha mer ?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: