Höjdpunkter efter Västervik

Här har ni riktigt sköna höjdpunkter när Björklöven tog sin blott tredje seger på bortaplan när Västervik besegrades med 3-2.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Höjdpunkter efter Västervik

 • 12 februari, 2019 kl. 08:21
  Permalänk

  3 segrarpå borta is säger allt. Rubriken Höjdpunkter efter Västervik är fel. Finns ingen höjdpunkt den matchen. Som Löven spelar bevisar bara att vi är ett av seriens sämsta lag. Grabbarna kämpade men det var inte vackert. Moral sägerFagerwall. Djävla tur säger vi som såg matchen.

  Svar
  • 12 februari, 2019 kl. 09:45
   Permalänk

   Det spelar väl ingen roll om det var eller är vackert vad jag vet så är det poängen som räknas i tabellen och 3 poäng är 3 poäng oavsett hur det sett ut. Och det klart det var moral i laget att vinna matchen igår och speciellt med backproblemen man hade redan innan matchen och det blev inte bättre av att Jacke blev tvungen att kliva av. Hoppas bara att det inte är så allvarligt med honom men fan trot.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: