3 thoughts on “Höjdpunkter efter 0-3 mot Timrå

 • 25 oktober, 2017 kl. 22:39
  Permalänk

  Utan video, så hade detta inlägg varit lite tragikomiskt kul. 🙂 Skämt och sido så har Löven problem just nu. Jag tror och hoppas att man vet det.

  Svar
  • 25 oktober, 2017 kl. 22:53
   Permalänk

   Hehehe att jag inte tänkte på den? 😉 För lite tragikomiskt är det just nu. Problemet att man vet vad problemet är men vi har inte råd men 3 forwards just nu…

   Svar
   • 26 oktober, 2017 kl. 01:52
    Permalänk

    🙂 Jag tror inte att det behövs 3 forwards. Den spets man har framåt måste helt enkelt räcka i denna serie. Dagens motståndare Timrå har absolut inte mer spets framåt än vad Löven har. Jämför Timrå och Löven rent statistiskt. Gjorda mål är exakt samma antal. Insläppta mål? Där har vi en hyfsat rejäl skillnad. Jag skyller verkligen inte allt detta på målvakterna. Löven har, som det verkar nu, misslyckats med defensiven ännu en säsong. På riktigt nu. Förra säsongen när Löven släppte in klart flest mål i hela serien, så märkte jag nog aldrig att de såg allvaret i den problematiken. Och just nu så börjar jag tyvärr få samma känsla. Defensiven har absolut inte varit jättetillfredställande tidigare heller, men när vi gör många mål så funkar det ändå. Jag måste vara ärlig nu. Kommer det räcka med att Pukka och Emmerdahl deltar? Ja kanske, men det finns några backar som inte generellt sett håller defensivt mot bra offensiva Allsvenska lag. Vi såg några idag t.ex. Detta är inget meningslöst gnäll. Jag konstaterar bara vad som syns på isen.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: