Höger eller fel?

Bloggen pyser och bubblar av abstinens, det är inte bara ni läsare som saknat oss.. vi har saknat er minst lika mycket. Inlägget med en gravsten var en hyllning till allas vår vän som var på väg ur tiden, oklart om sjukdom eller om någon bryskt bragt den kamraten om livet, men innan något var skrivet i pränt ville vi verkligen att hyllningen skulle vara vår. (vår punkt, bara bara för att förtydliga)

Vi kände abstinens, inlägget med en gravsten i dessa krigartider var verkligen inte klockren eller smakull och med väl dold hyllning till allas vår Bingo-Micke körde jag ett "Stöööööööd…" bara för att visa att jag eller vi verkligen inte kastat in någon handduk utan att vi i likhet med President Björk hoppats att allt kommer ordna sig..

Även om allt känns hoppfullt och vi leder med 2-0 kommer jag inte att jubla innan allt är över. Att Nyköping degraderades känns numera rätt soft, det känns som att det var rätt skilda förutsättningar. Väldigt märkligt bara att allt målas upp på olika håll som att det är liknande förutsättningar..

+ + +

Lövenbloggaren körde inlägget om laget då i går, snodde givetvis några av mina namn.. men inte alla och ifall allt ordnar sig  hoppas och tror jag på än mer budget i form av egna eller lokala vilket skulle kunna ge följande lag;

Galbraith (Björn Wållberg)

Heino, Svedberg – Lindgren, Qvist, Wennerberg

Andersson, Lundström – Pontus Johansson, Wikström, X

Johansson, Eriksson –  Messy Jonsson, Ledin, Thörn 

Jesper Ericsson , Vikeväinen – Oscar Persson, Thörnqvist, Andersson

Vad är dina tankar runt laget? Vilka vill stanna eller vilka kommer mot förmodan att få andra bud? Så länge vi är med i racet sitter jag själv rätt lugnt.. ingen har glänst så mest troligt får vi behålla, de vi nu vill behålla…

+ + +

Höger eller fel? Right or wrong.. jag lider verkligen med Sundsvall. Inte tu tal om det, men innan alla i sulfatland spottar pappersmassa och svär så förbannat hoppas jag ni sansar er lite. På isen förlorade ni och på läktarna har ni verkligen varit slagna de senaste säsongerna.. bryt ihop och kom igen som Elofsson sa. Att sedan förbundet har usla jurister som lovat er en allsvensk plats, vår plats, är liksom en annan sak.

0 thoughts on “Höger eller fel?

 • 27 maj, 2010 kl. 19:21
  Permalänk

  Har vi Verkligen råd med Heino & Qvist. Hoppas kanske Koponen kan komma tillbaka om allt nu ordnar sig

  Svar
 • 27 maj, 2010 kl. 22:35
  Permalänk

  Svar till erik (2010-05-27 19:21)
  Nog vore det bra om vi kunde frigöra dom, men de lär knappast lämna självmant, ingen lär väl vilja ta över deras kontrakt och skeppa dom blir nog lika dyrt som att behålla dom. Får helt enkelt hoppas dom gör en sjujäkla kanonsäsong.

  Svar
 • 28 maj, 2010 kl. 08:34
  Permalänk

  Höger eller fel ja.. Stora felet gjorde väl hockeyförbundet som i stort sett gick ut och lovade Sundsvall den allsvenska platsen innan man visste om Björklöven skulle gå i konkurs eller inte. Oerhört klantigt av förbundet!

  Ditt lag ser inte alltför tokigt ut. Oscar Persson tror jag kommer bli riktigt bra när han byggt på sig några kilo muskler.

  Svar
 • 28 maj, 2010 kl. 20:05
  Permalänk

  Svar till erik (2010-05-27 19:21)
  I dagsläget ser verken jag eller vilken normalfuntad FEK A student som helst hur vi skulle kunna ha ha råd med Heino/Qvist eller Hellgren/Molin..

  Precis som Lövenbloggaren varit inne på är det vi som sitter med svarte petter. Vi får göra det bästa av situationen helt enkelt.. men om spelarna ska omförhandla sina kontrakt så borde nog Jens-Lars få göra samma sak.. alltså vilken ersättning de ska ha för 10/11..

  2011 är det nämligen Slettis som styr och ställer, inte bara i båset.. Hade mer än gärna sett John i en framträdande roll redan 10/11.. men vi får väl se..

  Svar
 • 28 maj, 2010 kl. 20:13
  Permalänk

  Svar till Micke (2010-05-28 08:34)
  Helt rätt Micke, nog är det självmål av förbundet alltid.. Sedan trodde väl knappast de heller, i likhet med oss andra att ett egetbegärtkonkursbolag, kunde överklaga sitt eget beslut. Det är ju knappast alltför vanligt, men Löven är Löven och då kommer man alltid igen..

  Vad gäller laget kommer det säkert ett antal förändringar, men redan nu känner i alla fall jag mer för det laget än det vi såg 09/10.. SM-liiga lirare till trots.. Jag tror 2010/2011 blir en sjukt rolig säsong.. iaf om vi lirar i Allsvenskan..

  Vad gäller Persson hoppas jag bara klubben vågar satsa på killen..

  Svar
 • 28 maj, 2010 kl. 22:05
  Permalänk

  Ja, det var nära ögat. Men nära skjuter ju ingen hare. Har tankat på Lövenaktier så nu hoppas jag på avkastning. Hur som helst vill jag se ett hemvävt Löven i år. Något som umeborna kan identifiera sig med. Är Bergmark helt ute ur bilden nu?? Finns det någon sanning i ryktet kring att han suttit på krogen och snackat skit om Löven i fyllan?? i så fall vill jag inte se honom i Löventröjan i annat fall är han en hjälte!

  Svar
 • 28 maj, 2010 kl. 22:13
  Permalänk

  Hur stora är möjligheterna att bli av med alla dyra ”stjärnor” hur kan Löven göra för att ”bli av” med dem eller åt minståne sänka lönen. Är John Slettvoll fortfarande intresserad och kan han fasas in i verksamheten på något sätt – eller vill han ha allt eller inget??

  Svar
 • 29 maj, 2010 kl. 17:35
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2010-05-28 22:13)
  Enda möjligheten som jag ser det att bli av med ”stjärnorna” är väl att någon är beredd att ta över deras kontrakt och handen på hjärtat, vem skulle exempelvis vilja ha Aki Heino till den lönen? Han sålde sig nu inte direkt förra säsongen. Alternativ två är att de frivilligt skulle gå med på en lönesänkning, men vem tror på den lösningen?

  Jag tror knappast att Slettvoll kommer att finnas i organisationen. Han vill nog ha en rätt styrande roll och där finns ju redan Molin/Hellgren. Där är det nog allt eller inget, precis som du säger.

  Svar
 • 29 maj, 2010 kl. 17:39
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2010-05-28 22:05)
  Vem vet vad som egentligen är sant? jag har hört precis som du, att han ska ha varit ganska negativt inställd till Löven efter den första förhandlingen härom året, både på krogen och i Lyckseles omklädningsrum, så han torde väl vara ute ur bilden om jag får sia.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: