Högberg missar veckans matcher

Växjölånet Linus Högberg har blivit uttagen i Team 19 landslaget som i veckan spelar en femnationersturnering i Schweiz. Detta innebär att han missar Björklövens två bortamatcher i veckan mot Södertälje och Västervik.

Björklövens senaste landslagsman missar veckans två matcher. Foto: Lövenbloggaren

Deltagande nationer är Finland, Schweiz, Sverige, Tjeckien, och Tyskland. Team 19 samlas idag i Arlanda hotellby och åker i morgon till Schweiz.

Precis när vi fått ihop försvarsspelet som till stor del kan tillskrivas just Linus i backpar med Mikko Pukka, så får vi avvara honom under den kommande veckan. Det troliga nu är väl att Niklas Pavel tar Linus plats bredvid Pukka.

Uttagningarna till dessa landslagsturneringar skapar oftast rubriker eftersom dem spelas medan hockeyallsvenskan fortgår, fast SHL tar uppehåll. Denna gång är främst Modo hårt drabbat med hela fyra ordinarie spelare uttagna i laget. Läs mer om det HÄR.

Era tankar kring detta? Skriv en kommentar…

6 thoughts on “Högberg missar veckans matcher

 • 5 februari, 2017 kl. 18:50
  Permalänk

  Varit bästa back de 2 matcher han lirat. Måste in en ny back för att täcka upp. Samt 2 målskyttar.

  Svar
  • 5 februari, 2017 kl. 20:39
   Permalänk

   Bästa back i två matcher? Njaa. Mot Tingsryd blev det många felpass och ett antal gånger han satte oss i riktigt dåliga situationer. Ex är fipplande på blå som gör att vi får kontringar mot oss. Samma som Bull.

   Svar
   • 6 februari, 2017 kl. 00:38
    Permalänk

    #20 Du skrev samma tidigare men ingen annan förstår vad du menar… Bästa back mot Tingsryd utan tvekan tätt följd av Pukka…

    Svar
 • 6 februari, 2017 kl. 02:24
  Permalänk

  Jaha…då blir det oreda i backlinjen på nytt!? Det ihop med ett icke-fungerande anfallspel känns ju lagom kul. Löven måste snabbt få in en stabil och hållbar lösning i backlinjen. Vore ju kul om Högberg tas från löven precis när kvalet ska börja…då står man verkligen med byxorna nere… Nu är det viktigt att man får lite kontinuitet i laget och man snabbt tar in ev. ny spelare i laget så man hinner spela ihop sig.

  Svar
 • 6 februari, 2017 kl. 08:47
  Permalänk

  Risken är säkert 95% att Högberg försvinner innan kvalet. Gissar att Växjö vill ha tillbaka honom om inte till alaget så till juniorlaget som ska spela om guld i vår.

  Svar
 • 6 februari, 2017 kl. 19:34
  Permalänk

  Eftersom de spelas. Inte ”dem”

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: