Hockeyn kan fortsätta.. ställs inte in, eventuellt!

Det man länge befarat och trodde, skulle beslutas idag blev inget beslut. Än så länge ska tilläggas.

Det blir nog kanske en match två i finalserien. Foto: Lucas Norlin

Folkhälsomyndigheten har alltså inte beslutat att rekommendera regeringen att ställa in större offentliga sammankomster.

– Vi håller just idag, under dagen, på att hålla en dialog med regeringen om större evenemang och hur man ska se på dem. Men än så länge har ingenting landat i den frågan, säger statsepidemiologen Anders Tegnell.

Vi kan alltså kanske se fram emot morgondagens bortamöte med MODO, om inget annat bestäms av hockeyklubbarnas klubbdirektörer som har möte kl 16.00, vilket är föga troligt.

Något oväntat i mina ögon att det ska ta sån tid när det känns som en formalitet, då bl.a EBEL, DEL och den polska ligan ställt in sina säsonger. Er syn på detta?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Hockeyn kan fortsätta.. ställs inte in, eventuellt!

 • 11 mars, 2020 kl. 15:14
  Permalänk

  1 – det är inte myndigheten som kan ställa in sånt här , de kan bara begära det
  2 – regeringen kan redan idag, utan att få en begäran ställa in, men det har de uppenbart missat
  3 – bättre att spela utan publik istället för att ställa in – annars, vart är då rättvisan, ska lagen ha spelat i onödan hela säsongen och sen gå miste om det de spelat om
  4 – jag hoppas de inte ställer in utan låter varje klubb ta egna beslut, låt människor använda sitt eget förnuft (så långt det nu räcker)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: