Hockeybloggare blir klubbdirektör!

Ryktet har florerat men nu är det alltså klart. Fotografen, f.d. hockeybloggaren, Erik ”Icing” Åström blir klubbdirektör i Vännäs HC.

Fr.v Vännäs HCs ordförande Fredrik Lindgren och till höger Erik Åström.

VHC anger följande på sin hemsida:

Vännäs Hockey Club kan nu meddela att vi har anställt Erik Åström som klubbdirektör, han kommer tillträda tjänsten i mitten av maj.

– Jag måste börja med att välkomna Erik till den nya positionen som klubbdirektör inom Vännäs HC, det är en fantastisk milstolpe för föreningen och jag är helt övertygad om att detta är nästa steg för att hjälpa föreningen till nya höjder, såväl sportsligt som organisatoriskt, säger ordförande Fredrik Lindgren och fortsätter:

– Med Erik som klubbdirektör så får vi möjligheter till att jobba mer professionellt i hela föreningen och när det kommer till honom som person så är jag och många av oss andra helt övertygade om att just han är det absolut bästa alternativet på den här positionen. Erik har ett VHC-hjärta av sällan skådat slag och har en mycket bred erfarenhet inom sporten.

Erik Åström kommer närmst från en anställning inom VK-koncernen som bland annat hockey-reporter och har under många år jobbat ideellt inom föreningen. Dessutom har han jobbat under ett par år inom Linköpings HC:s organisation.

– Jag känner mig väldigt hedrad över att ha fått denna möjlighet, jag brinner extremt mycket för min moderförening och ser verkligen en stor utvecklingspotential i hela klubben som jag kommer jobba hårt för göra verklighet av klubbens visioner, säger Erik Åström.

***
Bloggen önskar förstås Erik grattis till sin nya tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: