Hockeyallsvenskan och den raffinerade avslutningen

10 omgångar återstår att hockeyallsvenskans grundserie anno säsongen 17/18 och vi står inför en riktig gastkramning till avslutning eller vad säger ni om följande tabell?

Jag ser det som att Timrå ”bör” hålla undan, men samtidigt, förlust mot Almtuna på onsdag och att Leksand och AIK vinner? De lag i den gröna rutan har ju alla chansen att nå den hockeyallsvenskan finalen och så raffinerat har aldrig någonsin haft det och mitt i det där gyttret har vi vårt kära Björklöven. Här kan vi göra en jämförelse med fjolårssäsongen.

Lagen i den orangea rutan kommer slåss med näbbar och klor om en plats i den kommande slutspelsserien, men det kan ju även här bli så att dessa lag kan dras ned i den röda rutan som står för lagen som riskerar att hamna i den negativa kvalserien. Vinner exempelvis Västervik och Troja kommande omgång kan det bli ett riktigt getingbo även här. Säga vad man vill, men hockeyallsvenskan är Sveriges hetaste liga och hur märkligt det än känns så är alla dessa lags dröm att gå upp i tråkiga SHL och lämna detta?

Era tankar om avslutningen? Skriv en kommentar…

 

2 thoughts on “Hockeyallsvenskan och den raffinerade avslutningen

 • 8 februari, 2018 kl. 17:39
  Permalänk

  Landas Rob Hisey eller annan poängspruta?

  Svar
  • 8 februari, 2018 kl. 17:52
   Permalänk

   Inte honom i alla fall enligt mina källor, men något ska det jobbas på.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: