Hockey-/Familjefest..

.. i eftermiddags och det var länge sen det var så kul med hockey. Äntligen lite halvtrångt på läktarna, kamp och intensitet på isen, sång och ramsor från GD, spänning in i det sista och därtill seger för våra gröna krigare. Nä, jag gillart.. väldigt mycket.

Blev faktiskt rätt förvånad över den goda uppslutningen mot Asplöven, visserligen var det utlovat stor familjedag med Löwe, supporterskola, ansiktsmålning, fiskedamm och spelarmingel efteråt, men ändå.. nä, 3029 var enligt mig dagens behållning trots det tre poängen via 2-1. Visserligen var det toppmatch i Allettan Norra och ny lövhögskamp, men då Asplöven säkrat seriesegern och Visby/Roma på förhand hade matchboll till platsen som bästa tvåa och räkmacka till PO3 var det rätt imponerande med drygt 3 tusen..

+ + +

Comeback av Bergmark och Wallgren där inte minst Tomas "Machoman" Wallgren visade grym form genom bl.a två ass, imponerande överhuvudtaget att linan med Berra, Törna och Wallgren står för dagens båda kassar.

Priset som matchens lirare till Axbom som agerade väldigt resolut och spelade något enklare än vad han brukar. Spelade och släppte när han skulle, därtill nån riktig soloräd.. nä, Robin gjorde nog sin allra bästa match so far i den gröna tröjan.

+ + +

Visby/Roma besegrade Kumla.. flåt Nacka och lade därmed beslag på titeln bästa tvåan, vilket samtidigt innebär att vi börjar i PO2 borta torsdag den 3 mars. Hemmafight på lördag den femte och eventuellt söndag den sjätte om det nu skulle behövas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: