Hjärnskakning på Pavel?

I VK.:s intervju med Joakim Fagervall efter kvällens match mot BIK Karlskoga kom givetvis Niklas Pavels matchstraff upp, där Björklövens tränare sa följande.

Fagervall befarar att Niklas Pavel själv fick en hjärnskakning i samma byte. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

-Han (Pavel) åker precis på samma sak själv i samma byte där han själv får, tror han själv sitter med en hjärnskakning faktiskt tyvärr utifrån den tacklingen, säger han till Gustaf Petterson. Nu befarar jag själv att Pavel har en lång avstängning att vänta, så en ev. frånvaro pga. en hjärnskakning påverkar kanske inte så mycket. Utvecklar mina tankar om Pavels tacklingar i mina reflektioner i morgon bitti.

7 thoughts on “Hjärnskakning på Pavel?

 • 16 december, 2017 kl. 20:05
  Permalänk

  Onödigt hjärnsläpp av Pavel. Kanske övertaggad men ändå.

  Svar
 • 16 december, 2017 kl. 20:42
  Permalänk

  Kanske allsvenskans fegaste spelare först armbåge i skallen, sen en crosschecking i ansiktet. Tar inte fighten utan mosar någon med klubban. Hyllad som en tuffing av lövenfans och bloggare. Vet inte vad ni tycker, men personligen skulle jag säga fegis! Hade någon gjort så mot Löven hade det varit uppror och gapande om livstids avstängning.

  Svar
  • 16 december, 2017 kl. 21:00
   Permalänk

   Vet inte om du följer mig på Twitter, men då hade du vetat min åsikt kring det som hände ikväll gällande Pavel och kommer skriva om det i mina reflektioner i morgon bitti, men kan ge en kort summering: Åt helvete fel, skäms å klubbens vägnar och tror/hoppas på lång avstängning. Sånt där hör inte hemma någonstans och allra minst i en löventröja!

   Svar
   • 16 december, 2017 kl. 23:01
    Permalänk

    Det är bra att ha en objektiv syn på saker och ting men att hoppas att en löven spelare skall få en lång avstängning är lågt, låt hockeyförbundet hantera det, ser inte att det är några kommentarer om situationen innan vilket är märkligt.
    Men det skall bli intressant att läsa dina synpunkter om situationen imorgon

    Svar
  • 16 december, 2017 kl. 22:08
   Permalänk

   Grina på du! Hade du haft lite koll på hockey hade du inte öppnat din käft

   Svar
 • 16 december, 2017 kl. 21:05
  Permalänk

  Tycker hela den här situationen är större än enbart tackling och crosscheckingen
  2,37 in i andra perioden tacklas pavel med en checking to the head, dvs innan tackling på Bofors spelare.
  Bofors spelaren är tacklingsbar men sträcker fram huvudet och där bör pavel bromsa in för att mildra tacklingen.
  För att uttala sig om crosscheckingen så måste ytterligare vinklar granskas. Att det ör en regelvidrig crosschecking råder ingen tvekan om men det krävs mer än en part för att träta tv-bilderna visar ryggen på BIK spelaren.
  Jag antar att spelarna inte läser speciellt mycket på nätet för då kan det bli fall med kommentarer som kan granskas i ett rättsligt perspektiv, kränkande kommentarer eller beteenden är inte ok någonstans.
  Sedan skall man inte glömma att BIK spelar en typ av hockey som kan bjuda in till situationer av denna art även om det inte är ok

  Svar
 • 17 december, 2017 kl. 00:21
  Permalänk

  Domaren i matchen släppte ju precis allt innan detta hände man väntade ju bara på att nåt skulle hända. Domarinsatsen var det sämsta jag sett i år. Ena stunden är allt tillåtet men efter pavelsituationen så blåser han periodvis för allt, alternativt släpper allt. Kolla bara på slashing utvisningarna i slutet på tredje. Armbågen mot pavel var riktigt ful, solklart matchstraff som domaren valde att blunda för p ga att det var pavel som var utsatt,det är förvånande att han inte låg på isen efter den. Pavel reagerade självklart inte ok men man undrar vad som hänt i denna match om han inte gjort det han gjorde. Tacklingen på berglund är bara en två minutare men crosscheckingen är ju ett solklart matchstraff. Undrar dock om inte pavel var så groggy efter armbågen att han inte riktigt visste vad han gjorde.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: