Historiens fulaste tröjor?

lionsTrodde att min stol gick sönder när jag handlöst föll baklänges men insåg att det var min kropps omedelbara reaktion när jag såg denna matchtröja som jag antar bars att hockeykrigarna i ZSC Lions för ett antal år sedan. Jag levde länge i tron om att Boden IKs babyblåa innehade titeln för fulaste matchtröja, men ack så fel man kan ha… eller har jag det? Nä, faan nu när jag tittar på den igen så kommer samma obehag tillbaka. Vem faan kan ha varit bodenikansvarig bakom den designen? Förmodligen samma snubba som skötte ekonomin. Visst, militärstad, kamoflage, blå-rött i klubbmärke, men…?Änihoo..det finns säkert en uppsjö andra matchtröjor som inte borde få ha beträtt ishallar världen över. Har du en bild, maila in den via kontakt ovan, så kan jag sammaställa dessa och kanske ha en omröstning om vilken och egentligen borde inneha titeln?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: