Highlights efter Björklöven-Vita Hästen 5-3

Björklöven besegrade ikväll Vita Hästen med 5-3 inför 3 809 åskådare i A3 Arena. Här har ni höjdpunkterna.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Highlights efter Björklöven-Vita Hästen 5-3

 • 12 november, 2019 kl. 06:47
  Permalänk

  En flopp match av Löven. Sånt håller inte i längden. Fagerwall som vanligt ” det är segern som räknas”. Kardinalfel i kubik.
  Focus på tre saker. Han har inte förmågan att utnyttja lagets kapacitet när dom inleder med dålig inställning. Den uppsättningen forwards vi har och spillrorna av ett försvar skall inte lösa mot Västerås, tappa poäng mot Västervik eller hamna i situation som i går. Här måste mister K fundera.
  Försvaret? Saknar vår bäste back men några ( få) av de kvarvarande gör sitt jobb ok. Andra glömmer att knyta skridskorna innan match och agerar därefter. Här har vi problem. Blir intressant att se vad som händer efter skador och avstängningar upphör. Även här tror jag mister K har en del att fundera över.
  Matchstraffet. Törs nästan lova att han max drabbas av 3 matcher. Var den lika ful som vår spelares? Uppsåt att skada? Listan kan göras lång. Begåvningsreserverna i war room har en lätt uppgift. Sila mygg å svälj kameler.

  Svar
 • 12 november, 2019 kl. 10:03
  Permalänk

  De var efter såna här segrar, när vi blir utspelade i tredje hemma mot ett sämre lag, som psykologen Jeremy Colliton (Mora) tog krismöte, för att säga att vi ligger inte etta för att vi är bäst utan att för vi kämpar mest. De är då det biter bäst, Inte lönt att ta krismöten efter 5-6 raka torsk då är spelarna nog nedtryckta ändå

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: