Herdesam förlust!!

Grapparna gör det bra, men det vill sig liksom inte. Om någon skulle sagt att vi ens skulle ha hängt med resultatmässigt med de förutsättningar som var skulle jag nästan ha skrattat. Nu har vi borta minst en första-femma och utifrån den lilla statistik jag tagit del av verkar de grön-gula ha stridit på för djäkla bra.

Då jag inte följt via webb eller läst särdeles många referat konstaterar jag kallt att herdesamma förluster är det allra värsta som finns. Juniorerna krigar på bra och Öberg gör ett SH, visst känns det euk (som Henke skulle ha sagt) men tyvärr delas det inte ut stilpoäng och starten på serien kunde med lätthet varit bättre.

Matchfakta från swehockey. 7% i effektivitet.. 3 mål på 43 skott. Welcome Jesse..

+++

Fjollentina – Liverpool 2-0 dessutom… kvällen hade kunnat varit roligare.

0 thoughts on “Herdesam förlust!!

 • 30 september, 2009 kl. 13:43
  Permalänk

  Jag måste bara skriva några rader om hur svårt det kan vara att återhämta sig efter en så här värdelös start av serien. Visst, det kunde ha varit ännu värre om spelet varit lika dåligt som poängskörden och det kunde ha varit betydligt bättre om t.ex Löven tagit alla tre poängen mot Malmö. Men nu är det som det är och det är bara att inse att Löven just nu är ett av seriens sämsta lag.
  Ska Löven lyckas klättra i tabellen behövs karaktär och ledarna i laget måste visa vägen. Tyvärr tycker jag att inte finns någon given ledare i laget. Lagets kapten, Fredrik Öberg, tror jag är en grym ledare i medgång. Men i motgång krävs det något mer än fina handleder och en stor snus. Jag söker en Johan Forsberg eller Wernblom typ som bara kör!
  Nu känner sig istället samtliga spelare sig otillräckliga och tryggheten som dessa rädda spelare bland lagkamraterna går inte att hitta. Sanningen är att hockeyspelare blir riktigt osäkra när det går emot. Inte minst Lövenspelarna som får oförtjänt mycket mediabevakning av alla tidningar och bloggar som dessutom alltid lyckas klämma in några extrarader när det går dåligt. Sen att TCIM spyr galla över spelarna gör det inte mycket lättare för spelarna – jo, det är sant att många spelare är inne och läser
  När eller om det vänder för Löven kommer det att kunna bli riktigt bra. Tyvärr känns den här generationen av björklövare svaga rent psykiskt för att inte nämna fysiken. Därför tror jag vi hamnar i mitten av tabellen om inte vår nya kanadick vill annat

  Svar
 • 4 oktober, 2009 kl. 16:39
  Permalänk

  Tror precis som du att det behövs ett par karaktärer som går i bräschen i snålblåst och motvind.

  Visst finns det potential; vi har seriens bästa tekare, den nya Schultz är nog ES-lagen avis på.. men det krävs mer och nog skulle det behövas någon som går i bräschen. Vem tar tag i tömmarna eller greppar rodret??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: