Hellström mot Brynäs?

Det är redan känt att Luleå kämpar för Alexander Hellström underskrift. Även en annan, tidigare okänd klubb har visat intresse. Löven4Ever kan nu enligt säkra källor avslöja att den klubben är Brynäs. Att det ska lösa sig med St Louis råder det väl inget tvivel om eftersom Alexander kommer till Sverige och Umeå de närmaste dagarna. Med andra ord: Lycka till i elitserien, Acke, vilken klubb det än blir.

0 thoughts on “Hellström mot Brynäs?

 • 15 oktober, 2009 kl. 18:46
  Permalänk

  Det var ju inte direkt okänt att det har har stått mellan Luleå och Brynäs. Hellström blir en bra ersättare för Kudroc. Brynäs är beredd att casha upp mer än Luleå men jag hoppas och tror jag väljer Luleå. Vem vill inte lira med Lavander igen 🙂

  Svar
 • 15 oktober, 2009 kl. 19:23
  Permalänk

  Acke kommer klara sig galant i ES det är jag övertygad om, men vilket ska han välja?

  I Luleå finns Berglund, Lavander och coach Rönnberg som lär gilla Acke.. kontra Brynäs där Alex Sundström huserar. Båda lagen har inlett förvånansvärt bra och ligger inför kvällens omgång på plats fyra och fem i den täta tabellen.

  Skadeläget och trupp kanske talar för Brynäs å andra sidan säger magen Luleå med tanke på sommarträning och Rönnberg, då lagen ändå har full trupper kanske de har för många backar?? Tanken är att vi kanske lånar.. eller var det bara Magic som sysslade med sånt?

  Svar
 • 15 oktober, 2009 kl. 20:21
  Permalänk

  kommer ihåg då acke precis innan han drog över atlanten sa att den enda klubb han skulle spela för i sverige var löven …men å andra sidan trodde han väl inte löven skulle bli sämre än dom var då.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: