Hellgren snart klar?

Mycket talar nu för att Jens Hellgren är klar som tränare för Löven och även om han inte väcker samma känslor som solkungarna Tamminen/Slettvoll gör, så känns det bra att klubben i alla fall får klart med en av alla vakanta poster, så att lagbygget förhoppningsvis kan påbörjas. Fast å andra sidan lär ju knappast en tränare förhandla kontrakt med spelare/agenter och det lär ju inte heller styrelsen göra, vilket får mig att undra. Även om det bara stått i pressen att Jens är aktuell som tränare så undra jag han inte kommer att inneha en kombinerad roill som sportchef/tränare? Varför skulle man börja i "fel" ände?

Om det är så att han bara ska vara tränare så är ju risken att vi sen får in en sportchef som inte har samma syn på hockey som Jens och då får vi ju precis samma dilemma som vi hade under Micke Andersson/Jocke Fagervall-tiden och det känns ju allt annat än bra. Vad tycker ni läsare?

0 thoughts on “Hellgren snart klar?

 • 20 mars, 2010 kl. 21:03
  Permalänk

  Att det ena är värre än det andra, men att det är dj-ligt hur man än vänder och vrider på det. Som tränare har han väl inte presterat någonting direkt som imponerar. Löven har senaste åren haft dåligt sjävförtroende, inte kunnat göra mål och saknat vinnarinstinkt. Vad ska kunna förändra detta med att ta en tämligen blek div 1 tränare utan några meriter?! Men som sportchef dessutom är det katastrof. För på den punkten har tammetusan jag större meriter. Han har väl inga, och jag har spelat en del NHL fantasy hockey.

  Svar
 • 21 mars, 2010 kl. 09:53
  Permalänk

  Svar till 08 (2010-03-20 21:03)
  Det är många runt omkring i Umeå¨som tycker som du och det är väl direkt fel att man ska vara nöjd bara för att något händer. När det sen gäller detta kring sportchef, är det rena spekulationer från min sida, men vad annat kan man tänka när dom börjar i den änden? Piteå verkar ju vilja ha honom i den rollen framöver, så de verkar ju anse att han kan klara rollen. Vi får se vad som sker och det borde ju ske snart…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: