Helgen som gick

7-3 mot Skellefteås J-20 måste väl ses som en bra avslutning på träningsmatchandet. Förstafemman verkar ha varit skillnaden och det känns nästan konstigt att för en gångs skull ha en förstafemma värt namnet. Nu laddar vi givetvis mot lördagens hemmapremiär, men först kommer onsdag.

+++

Västerbotten föll visseligen mot slutsegraren Stockholm Röd i semifinalen med 1-0, men lämnade förmodligen TV-pucken bakom sig med en bättre känsla än finalförlorande Småland. Detta efter seger i bronsmatchen mot Östergörland. Noterbart är att exlövet Lukas Wallmark, dessvärre numera SAIK:are utsågs till turneringens värdefullaste spelare och att Björklövenmålvakten William Silwerfeldt Öhman utsågs till tuneringens bästa målvakt. Lägg där till Sebastian Ahos briljanta backspel och vi har en framtid, även om klubben tappat mången junior det senaste året. Herr Wallmark lär vi väl aldrig få se i den gröngula tröjan igen, men huvuddelen av hans hockeyfostran har ju skett i rätt färg och det bör lyftas fram. Även lövenbackarna Jacob Andersson och Jens Högbom verkar ha gjort en bra turnering. Framtiden finns. Nu gäller det att förvalta dessa på rätt sätt och även de övriga ungdomsspelarna. Bara för att man inte kom med i TV-pucklaget är inte karriären slut. Kämpa på även ni andra.

+++

 Alexander Hellström gick sin första fight i KHL.

+++

Nu taggar vi…

0 thoughts on “Helgen som gick

  • 13 september, 2010 kl. 12:18
    Permalänk

    Surt att våra bästa junisar drar iväg. Ska Löven aldrig få en sponsor med lite tyngd? Verkar inte så och då lär dräneringen fortsätta år efter år.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: