Hatten af Dalen-Urban!!

Urban Karlsson, IBK Dalens eldsjäl och starke man är en alldeles förträfflig ambassadör för innebandyn i allmänhet och sin förening IBK Dalen i synnerhet.

Utan att gå in på exakt vad han gjort så kan vi säga så pass mycket som att vår innebandyturning mot andra kontor i dag kommer kunna tas till en helt ny nivå det här året, mycket tack vare Urban. Att ställa upp på det sätt som han gjort är riktigt riktigt bra, detta trots att herrlaget är mitt uppe i ett viktigt slutspel.

Återstår att se vilka som vinner turneringen idag och bemästrar de extra tävlingarna allra bäst, ovsett vill vi återigen tacka för en djäkla bra insats och en väldigt fin gest. Urban antydde att Lövenbloggaren skulle byta bort sin Löven-pin på kavajslaget mot en Dalen-dito, en sådan eldsjäl skulle vår förening må bra av.. det kanske är du Urban som borde byta vita plastbollar med hål i mot svarta hårda gummipuckar?? : )

+ + +

På lördag kommer vi givetvis att hålla tummarna för Dalen i mötet med Storvreta i Fyrishov. Missa inte heller att Dalens match på måndag, kvartsfinal 3, visas på Tv4-sport. Forza Dalen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: