Häradsbygden SS

Hört talas om dom? Förståeligt om du inte gjort det, men nu kanske det blir ändring. Klubben har nämligen gjort klart med gamle Leksandshjältarna Jan Houkko och Jens Nielsen och det kanske behövs. Laget ligger just nu i bottenskiktet av division 2 A Region Väst med en 10:e plats och bara 2 segrar på 10 matcher. Noterbart är att Jens Nielsen inte kommer lira forward utan blir back. – Jag hoppas naturligtvis att detta ska öka intresset för Häradsbygden och att Janne och Jens ska hjälpa oss att komma bort från kvalstrecket i serien, säger lagets coach Richard Brasar. Detta är ju inte dessa killas första oväntade äventyr, Jens testade ju på divsion 3 spel ifjol med både IFK Ore och Ludvika Hockey och Jan han…ja..

Detta om detta.

… eller …hur var det ramsan gick? Leksand …ner i ettan? Houkko upp i tv

Nä, detta om detta!

0 thoughts on “Häradsbygden SS

 • 28 november, 2010 kl. 01:25
  Permalänk

  Eftersom att Ore spelar i division 1 så spelade han knappast division 3 förra säsongen med dom 😉

  Vi är med stormsteg påväg mot division 2. Sex segrar på lika många matcher hittils i division tre. Målskillnad på 53-9! Nästa hemmamatch kör vi utomhus inför förhoppningsvis minst 2000pers.

  Dagens lag skulle inte bli poänglösa i division ett men garanterat tillhöra absoluta botten. Men vi blir bättre för varje säsong så tror till 99% att vi är i division 1 om två säsonger.

  Lycka till i fortsättningen i kampen om en allsvensk plats. Tror ni går upp men blir tight i kvalserien.

  Svar
 • 28 november, 2010 kl. 01:39
  Permalänk

  Svar till Bajare (2010-11-28 01:25)
  Du har ju helt rätt angående IFK Ore, men jag gick helt på elitprospects och de anses ju som pålitliga, men tydligen ska man inte lita på någon. : )

  Gillar er satsning, men trodde faktiskt att ni tagit er högre upp än trean? Bajen borde lira minst i AS! Vi har en bra klack som nog bara toppas av Bajen. Kämpa på, så syns vi snart.

  Svar
 • 28 november, 2010 kl. 07:47
  Permalänk

  Häradsbygden kvalade till högsta serien bla. mot Sandåkern i slutet av 60-talet..tror det var 1968-69. I SSK spelade bla Agne Bylund.

  Svar
 • 28 november, 2010 kl. 12:18
  Permalänk

  Svar till mikael bergqvist (2010-11-28 07:47)
  Visst var det något speciellt förr i tiden när små ställen kunde hävda sig… innan pengarna gjorde sitt intåg?

  Svar
 • 28 november, 2010 kl. 15:46
  Permalänk

  Elitserien
  Allsvenskan
  Div1
  Div2
  Div3A
  Dive3
  Div4

  Så såg seriesystemet ut när vi startade. Vi började alltså i div.4 (sjunde serien). Gick upp direkt till div.3 som vi vann förra säsongen. Sedan skulle vi egentligen spelat i div.3A men dom gjorde om serierna så nu är vi i division 3.

  Lite krångligt, men vi har gått upp så mycket vi har kunnat iallafall och går antagligen upp denna säsong också, och då är vi äntligen i div.2 som ska bli kul. Sthlms div.2 är rätt tuff.

  Gillade också när små lag kunde hävda sig. Jag är verkligen för att elitserien öppnas med direkt upp/nedföyttning

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: