– Har pratat lite med Bajen Fans

Vi vill givetvis veta mer kring ryktet om Jonas Flobergs stockholmsflytt och kollade läget. – Ja det blir Stockholm för mig till hösten och jag flyttar ner främst pga jobb då jag ska fortsätta jobba på Ernst & Young där. Jag har pratat lite med Bajen Fans som laget heter numera och det är väl stor chans att jag kommer spela där i vinter. Så om det är någon som sitter inne på en lägenhet i Stockholm får han/hon gärna höra av sig till mig.

Lite tråkigt att Jonas försvinner. Tycker han gjort en klart bra säsong och även tagit en liten papparoll på isen, agerat rutinerat och exempelvis läxat upp motståndare som betett sig mindre bra. Han har ju även vid ett flertal tillfällen hindrat egna backar att delta i gruff framför motståndarkassen, för att behålla tekningen i anfallszon. Lite konstigt att man inte valt att behålla sådana kvalitéer. Sånt behövs när det bränner till i exempelvis allsvenskt kval. Hur som helst så gör vi vad vi kan när det gäller hans lägenhetsbehov. Finns det någon där ute i vårt avlånga land som kan hjälpa Jonas? Hör av er antingen hit eller till Jonas direkt. Han finns exempelvis att finna på FB.

 

0 thoughts on “– Har pratat lite med Bajen Fans

  • 20 maj, 2011 kl. 21:26
    Permalänk

    man är ju duktigt besviken på alla spelare löven sumpat fån förra året. hockeyn är nerlagt för min del nu, har noll förtroende för blixt å co.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: