Här kan du se SCA-cupen

Nu drar SCA-cupen igång på allvar efter utbrytarmatchen i Ö-vik i lördags där ju Björklöven fick en smakstart via en 4-1 seger.

Glädje i Björklöven efter 4-1 borta mot Modo. Foto:Lövenbloggaren

Hockeypuls, som drivs av Mittmedia, storsatsar ju på SCA-cupen och sänder veckans alla fem matcher och man har även studioprogram varje dag som sänds live. Så här ser sändningsschemat ut:

Tisdag 29/8:

12:00: Studiosändning – Modos dag.

Onsdag 30/8:

12:00: Studiosändning – Timrås dag.

18:45: Se Timrå-Modo här

Torsdag 31/8:

12:00: Studiosändning – Moras dag.

18:45: Se Björklöven-Mora här

Fredag 1/9:

12:00: Studiosändning – Björklövens dag.

18:45: Se Timrå-Mora här

Lördag 2/9:

13:30: Se Modo-Mora här

17:15: Se Timrå-Björklöven här

Hur gör du då för att kunna se allt detta? Du kan förstås köpa varje enskild match via PPV för 99kr, men vårt tips är att signa upp dig som pluskund hos mittmedia. De har just nu en drive där du endast betalar 1 kr första månaden, därefter 99 kronor i månaden tillsvidare. Din prenumeration förlängs automatiskt om du inte avslutar den. men det fina är att det inte är någon bindningstid. Med andra ord kan man se cupen och sen avrega sig.

Vi kollade dock läget med redaktör Adam Johansson om vad som kommer framöver på mittmedias plus-sajt och utöver veckans alla matcher och studioprogram kommer man varje dag att ha laggenomgångar där Björklövens dag alltså kommer på fredag. Sedan kommer man även ha en stor uppesittarkväll om två veckor inför HA-säsongen. Vårt tips här är förstås att inte avrega sig direkt efter SCA-cupen utan hålla sig och ta del av även den. HÄR kan du signa upp dig för Plus-tjänsten.

Vi kollade även upp om det tidigare samarbetet mellan VK och Mittmedia där man kunde logga in på varandras plustjänst fortfarande gäller och det gör det. Adam Johansson berättar för bloggen att man jobbar på att tydliggöra hur det kommer att fungera. Vi återkommer så fort vi vet mer.

Biljettpriser:

Förköp
100 kr sittplats
70 kr ståplats
50 kr ståplats Skolungdom och pensionärer

Biljetter som köps på Sundsvall Energi Arena
150 kr i kassan (sittplats)
100 i kassan (max 1400) (ståplats)
50 kr Skolungdom och pensionärer.

Förköpsbiljetter köpes på: https://www2.nortic.se/tickets/event/14707

5 thoughts on “Här kan du se SCA-cupen

 • 29 augusti, 2017 kl. 12:48
  Permalänk

  Vad hände med samarbetet mellan VK och Mittmedia mfl där Pluskunder hos VK kunde ta del av Mittmedias plusinnehåll? Har ni någon aning? Hur gör man isf?

  Svar
  • 29 augusti, 2017 kl. 14:56
   Permalänk

   Det gäller fortfarande, men man jobbar just nu på att tydliggöra hur det kommer att fungera. Vi återkommer så fort vi vet mer.

   Svar
 • 30 augusti, 2017 kl. 15:14
  Permalänk

  Är det 99kr och kan endast ses av plus användare eller kan man se den ”gratis” om man är pluskund och betalar en krona för att bli det i en månad?

  Svar
  • 30 augusti, 2017 kl. 18:37
   Permalänk

   Betalar du 1 krona blir du pluskund i en månad och kan se ”gratis”. Det är mitt absoluta tips. Glöm bara inte att avrega så att du inte måste betala 99 kr för kommande månad. Betalar du 99 kr så kan du bara se just den matchen du betalar för. Blev det tydligt?

   Svar
   • 30 augusti, 2017 kl. 19:51
    Permalänk

    Ja, tack så mycket!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: