– Har inte tid med det där!

Tommy Wargh fick extremt mycket speltid under matchen, totalt faktiskt 28.31 minuter och det är överlägset mest denna säsong. Närmast är Stefan Andersson med 26.29 mot Västerås vilket i sig är väldigt mycket.

Utöver detta så delade Tommy enligt vårt synsätt ut ett antal tacklingar, men hur den statistiken sköts vete tusan. Vad har de för parametrar som ska slå in för att man får en tackling registrerad? Hur som helst, det man kanske minns mest var när han fick en kraftig tackling i mittzon under den tredje perioden vilket föranledde ett sår i kinden som blödde ganska kraftigt. Samtidigt fick Mora sitt matchstraff i en annan situation vilket ju föranledde Björklöven ett powerplay i fem minuter. Läkarteamet ville sy Tommy, men han sa bestämt– Jag har inte tid med det där, och slängde sig in på isen grymt taggad att genom ett mål hämnas tacklingen och gud ska veta att han försökte. Har nog aldrig sett en spelare knacka med klubban så ofta som han i det kommande bytet. Väl tillbaka i båset agerade läkarteamet snabbare än ett Formula 1 team vid ett pitstop.

IMG_3651

Kvicka fingrar fixade på under minuten till Tommys sår. Foto:Lövenbloggaren

Redan vid nästa byte var han redo. Tummen upp för läkarteamet.

2 thoughts on “– Har inte tid med det där!

 • 10 oktober, 2015 kl. 21:11
  Permalänk

  Lustigt att skriva ett långt inlägg och inte ens nämna vilken spelare det rör sig om, förutom förnamnet en gång..:)

  Svar
  • 10 oktober, 2015 kl. 21:18
   Permalänk

   Sorry, John. Det gick lite fort att skriva ihop att det på något sätt missades. Tack för upplysningen och numera uppdaterat. 😉

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: