Här har ni gårdagens happening i repris

Löven4Ever sände ju i går live från Björklövens happening i Folkets Hus Idun där nye sportchef Per Kenttä presenterade sina tankar och idéer inför den kommande säsongen. I min bok är karln überskön, hans sätt att blanda allvar med skön humor och kvällens enda grej att anmärka på var väl att ingen spelare presenterades, men vi kan kanske inte få allt direkt? Samtidigt såg jag alla tecken på en presentation av någon spelare. Varför hade man annars typ åtta flaskor bubbelvatten på ett bord? Varför hade man satt fram tre fåtöljer om bara VD och Kenttä skulle snacka? Nåväl, man ser det man vill se. Nu får vi vänta några dagar för inte anammar Kenttä ”Om två veckor”?

Per Kenttä, Björklövens nye sportchef. Foto:Sweetangel

Nu åker Kenttä hem till Haparanda över helgen och återkommer på tisdag så innan dess lär inget hända. Hann få ett par korta ord med honom så vi har preliminär bokat en intervju kommande vecka. Vill du skicka med en fråga, skicka den via mail till lovenbloggaren.loven4ever@gmail.com.

Här har ni i alla fall allt i videoform. Dessvärre var det första gången jag sände live via mobilen och Instagram och därför blev det ett meck att kunna spara allt. Fick bra tips, men lika fullt gick det lite åt tjotta, men väl hemma kunde jag filma av skärmen och fördelen med det var ju att alla sköna kommentarer kom med. Håll till godo. Allt är bättre än inget. För er som har svårt att se vad Kenttä ritade på tavlan så var det de tre benen och såg ut så här.

Kenttäs tre ben. Foto: Sweetangel

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår partner Coolbet!

One thought on “Här har ni gårdagens happening i repris

 • 13 april, 2019 kl. 19:28
  Permalänk

  Håller med han gav ett skönt intryck han skulle nog kunna bli / vara en duktig och rolig stand up 😉

  Jag tror dom allra flesta som var på plats lämnade Idun men en positiv och skön känsla att det här kommer att bli bra, det gjorde i alla fall jag.

  Men med tanke på ”ryggsäcken” med kontrakterade spelare som Kenttä får ta över så tror jag inte vi ska förvänta oss stordåd redan nästa säsong. Men ingen blir gladare än jag om jag har fel.

  Jag hoppas att det kommer in många sköna slantar till supporterliraren som Per kan nyttja på bästa sätt. Jag gillar också det nya upplägget med supporter liraren att om pengarna kommer in innan 31 juli så ska spelaren vara på plats innan säsongsstart.

  Det är många år sedan silly season kändes så rolig som i år, ska bli spännande att se vad det landar för spelare ur Kenttäs trolleri hatt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: