Har du råd att INTE följa bloggens tips?

Bloggen Löven4Ever har en rätt hygglig spelform just nu, i omgång 32 fem av sju rätta tecken och nu senast i fredags, fyra av fem och bloggen satte bl.a. sitt chansspel till finfina 39,37 i odds.

Så har du verkligen råd att inte ta rygg på våra tankar och tips inför dagens matcher?

I dag och i morgon visserligen bara två matcher totalt, men vi kan väl ändå bjuda på våra tankar. Sedan får ni hålla utkik framöver när vi bjuder på våra tips, för vem vill inte förvandla varje hundring till 4 000 kr liksom?

Dagens match:

Björklöven vs SSK

I A3 Arena möts i dag hemmalaget Björklöven klassiska SSK som man under det glada 80-talet mötte i dåvarande Elitserien. Två rätt formstaka med två raka segrar vardera där hemmalaget är ligans 9:e bästa hemmalag och gästerna kontrar med att vara 5:e bästa bortalag. Här har vi två lag som båda tagit poäng i de fem senaste matcherna, 9 vs 8. Fem av de sju senaste mötena i Umeå har slutat med gröngul seger, med tanke på tabelläge otroligt viktig match. Bloggen hoppas och tror att hemmaplan fäller avgörandet.

Löven4Ever tippar 1

I morgon måndag:

BIK Karlskoga vs Tingsryd AIF

Jumbon BIK Karlskoga kommer med tre raka förluster till mötet i morgon med nästjumbon Tingsryd AIF som senast slog Västervik i övertid och har två raka segrar. Sammantaget ändå två lag med rätt tveksam form där hemmalaget tagit fyra poäng på de fem senaste medans gästande Tingsryd tagit sex. Under de två senaste säsongerna har Tingsryd jämfört med många lag plockat mycket poäng i svårspelade Nobelhallen med dess inramning, tre av de fyra matcherna de två senaste säsongerna har slutat med bortaseger. Säsongens första möte vann hemmalaget på straffar, vi tror på ännu en ny jämn match. Inte alls otroligt det avgörs på övertid eller straffar.

Löven4Ever tippar x

Dagens dubbel:
Björklöven vs SSK 1
BIK Karlskoga vs TAIF x

Odds: 7,28

Resultattips:
Björklöven vs SSK 4-2

Odds: 15,00

* * *

 

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan ovan för att ta del av ditt gratisspel (250 kr) och loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: