Hänt i veckan

Dags att summera vad som hänt i veckan som gått och det som sticker ut, även om det för oss var ganska väntat var förlängningen med Alexander Deilert, men vi har ävcen signat en målvakt samt att vår huvudsponsor förlängt avtalet med IF Björklöven och sen lite annat kring Hockeyallsvenskan.

Vi inleder förstås med förlängingen av Alexander Deilerts kontrakt. En grymt viktig förlängning där det för oss stått klart hanska länge att han ska varit klar en längre tid. Hur det än är med det kommer han vara en oerhört viktig pusselbit i vår jakt på SHL. Kan han få en mer regenbunden säsong 20/21 utan avstängningar och skador som den senaste, kommer vi ha oerhört stor nytta av denna spetsback.

I samband med Deilerts förlängning har vissa fans menat att både Zach Palmquist och en förstemålvakt har signat kontrakt med Björklöven och enligt våra uppgifter har man pratat med Palmquist, men att han inte är aktuell just nu. Dock förhandlar med ett par målvakter och där är man i dagsläget en bra bit ifrån varandra, men att klubben inte kommer att stressa fram en lösning.

*

På tal om Alexander Deilert och sportchef Per Kenttä så fick ju den senare en rejäl hyllning av den förstnämnda i en intervju i hockeysverige.se. Kenttä gör vad som helst för att alla ska trivas. Han till och med städar vissa spelares lägenheter. Vilken annan sportchef gör det?
– Dessutom är han engagerad och närvarande. Det är inte många sportchefer jag träffat där jag känt att jag kunnat suttit och pratat med naturligt med, men det har jag alltid kunnat göra med Kenttä.
Ni som inte läst denna långa intervju med vårt backess, gör det HÄR.

*

I veckan offenliggjordes hur många årskort man krängt så här långt och 2 507 är bara så grymt bra och då tänker jag förstås på pandemin som ju faktiskt inte ens idag garaterar att vi får se några matcher. Vid samma tid ifjol var antalet 2 165. Helt galet!

*

I veckan förlängde även IF Björklövens huvudsponsor sitt avtal med klubben för ytterligare tre år, fram till 2023. Det innebär att A3 då kommer varit huvudsponsor i hela tio år Huvudsponsor sedan 2013 och då kan man kanske kräva vissa kunskaper om sin klubb? I alla fall så banala saker som VAD KLUBBEN HETER??!!!

Kan man inte få en sak rätt så visar det bara på en sak. Ingen inom A3 har egentligen koll på Björklöven. Det är bara business och det gör mig faktiskt riktigt förbannad. Sen är ju bolaget i grunden norrifrån så det är säkert medvetet för att sticka oss i ögonen.

*

Om vi frångår Björklöven och tittar på vad som hänt på värvningsfronten i Hockeyallsvenskan så är väl BIK Karlskogas signing av Aleksi Rekonen den intressantaste signingen på senare tid. Han kommer närmast från Ässät, där han ifjol var lagkamrat med exlövet Jakob Stenqvist, som ifjol satte karriärsbästa gällande poäng och som hade följande att säga om Aleksi. – Han är en bra tvåvägssforward med lite offensiv spets. Kan spela både center och ytterforward. Bra teknik och skott. Kan spela alla spelformer. Är han då en spelare för de två första linorna i BIK? –Ja det tror jag han kommer vara. Stenqvist slutade trea i lagets interna poängliga med 32 poäng (8+24) på 55 matcher där Aleksi blev åtta med 20 poäng (8+12) på 57 matcher.

*

Hur många poäng Alexander Deilert eller Aleksi Rekonen kommer göra är knappast spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Hänt i veckan

  • 5 juli, 2020 kl. 19:08
    Permalänk

    T3 var det bolag som tidigare sponsrade Löven. Det är i grunden ett Vindelnbaserat företag. AllTele är Skellefteå, men vi har aldrig haft AllTele själv som huvudsponsor.

    Så nej, bolaget är inte ”norrifrån”. Lite löjligt att påstå att det skulle vara en medveten felskrivning..

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: