Hänt i veckan

Hyfsat lugnt i veckan, men ett och annat har hänt, som att ett datum ändrats och att August Tornberg , som väntat presenterades som ny back i Västerås och att andra förväntade topplag förstärkt. Ska vi få konkurrens? Ja, tydligen, om vi nu får spela.

*

Träningsmatchen mot Luleå som tidigare flyttades till den 4 september tidigareläggs nu till den 3 september klockan 18.00 i Coop Arena.

Björklövens genrep i Vännäs mot Timrå, som skulle spelats den 3 september kommer att flyttas till ett annat datum. Mer information om det kommer Björklöven meddela enare.

*

Såg att exlövet Oliwer Fjällström, tidigare Timrå IK hamnar i Mariestad, bra värvat men wtf Hockeyallsvenska klubbar? Ursäkta, men kan han kosta mer än tre jenka och ett oljebyte på Forden? Dags att lägga LITE pengar på scouting.

*

August Tornberg, ny back i gulsvart. Foto: Lucas Norlin

Våra konkurrenter har i veckan stärkt upp sina trupper. August Tornberg till Västerås som även signade upp Sebastian Benker, Carl Ehrnberg, Marcus Bergman och Alexander Lunsjö och kanske främst Lucas Zetterberg och blir därmed förstås att räkna med. En spelare som man hoppats på, men som respektfullt stannar i förväntade degraderade Karlskrona HK är lagets lagkapten Niklas Johansson.

*

Södertälje signade i veckan Oscar Eklund, som efter fem säonger ute i Europa med varienrande framgång återvänder till Sverige. Här har förstås Södertälje scoutat Oscar som en viktig pusselbit i lagets framtida framgång.

*

BIK Karlskoga signade i veckan Stefan Steen från finska Sport, en spelare som enligt våra uppgifter varit tillgänglig en längre tid och något vi visat ett tämligen svalt intresse inför. Tror dock han kommer att visa sin strykta som en av seriens bästa målvakter och som kommer hjälpa BIK till en förväntad toppplacering.

*

Tankar på ovanstående?.. skriv en kommentar..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Hänt i veckan

  • 29 juli, 2020 kl. 15:31
    Permalänk

    Tycker både Karlskoga och Timrå ser bra ut, enda förväntade topplaget som ser lite svagt ut är MoDo, Tornberg gör rätt som flyttar han behöver speltid och de kommer han få i Västerås.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: