Händer något i Löven på dagen D?

Ja, det är väl den frågan som vi förstås helst av allt vill ha svar på och då skulle det i så fall vara på forwardsfronten det skulle ske.

Megazone

24082144393_5235e05003_bBlir det någon fler lagkamrat för Bengtsson och Trotters Björklöven? Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

– Vi har en del skador och sjukdomar på forwardssidan så vi följer marknaden under dagen. Man kan säga att dörren är öppen, men vi är inte på jakt, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till lövenbloggen på vk.

På frågan är om det blir några fler som kommer att namnges utöver redan namngivna Adam Reiderborn och Jesper Lindgren från Modo blir svaret. – Det är ett alternativ. Vi håller koll på marknaden så får vi se om och vad som blir aktuellt, säger Daniel Johansson.

Ska det hända något i Björklöven så lär det ske i eftermiddag eller sent i kväll, då det just nu är sportchefsmöte i SHL och således lär knappast de lagen värva just nu. Inte förrän det sker saker där kan det möjligen ske saker i Löven. Bloggen har uppgifter på att en SHL-forward med bra produktion kan bli namngiven under dagen, men det beror på en kedja av händelser som måste slå in för att det ska bli verklighet. Slår det dock in är det på pappret en bra värvning.

Megazone

 

6 thoughts on “Händer något i Löven på dagen D?

 • 15 februari, 2016 kl. 13:35
  Permalänk

  Har ni koll på ifall Löven varit intresserade av Bertov? Det var väl Dalle som värvade honom till Mariestad. Den killen verkar ju på väg att bli riktigt bra.

  Svar
 • 15 februari, 2016 kl. 14:10
  Permalänk

  Vad ska vi med flera spelare till? Det är inte där problemet ligger. Ny tränare och ett dussin mentala coacher och saken är biff.

  Svar
  • 15 februari, 2016 kl. 14:22
   Permalänk

   Amen, det är inte spelarna som är dåliga egentligen utan det är mer deras självförtroende och samarbete osv osv som inte klickar överhuvudtaget.

   Svar
 • 15 februari, 2016 kl. 19:45
  Permalänk

  Vad det Håkansson som ni hört rykte om?

  Svar
  • 15 februari, 2016 kl. 20:30
   Permalänk

   Nej, det var det inte. Betydligt mer spets än så.

   Svar
 • 15 februari, 2016 kl. 20:08
  Permalänk

  En intressant spelare. Fast siktar man fortfarande på en framgångsrik avslutning på säsongen, så känns det lite konstigt att ta in en spelare, som inte gjort en enda poäng på seniornivå, som ersättare för en spelare som börjat leverera en del. Rimligtvis så borde det vara för att kolla vad han går för inför framtiden.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: