-Han är galen!

För många hockeyspelare är det speciellt att få spela en match på anrika Johanneshov, men kanske än mer speciellt för Björklövens Andreas Hjelm som de senaste fyra säsongerna just haft Hovet som hemmaplan.

Om att åter spela på Hovet sa han så här till C More efter matchen. -Det var speciellt. Hovet är en hall jag alltid gillat att spela i, även när jag inte spelat i AIK. Kul att komma hit. Det var lite speciellt att kliva in hit.

När han ger sin analys kring matchen tyckte han att AIK hade några lägen i första, men att Björklöven får in både ett och två mål som de sen kan hålla ledningen. -En stabil insats genom hela matchen, fortsätter han.

Sen fick han frågan om vad han tycker om Joe Cannata. –Han är galen. Det är nog en av de bästa målvakterna jag spelat med. Väldigt lugn, stor, täcker mycket yta,kan läsa spelet jättebra. Han är riktigt bra. Kunde inte sagt det bättre själv.

När det gäller hans kontrakt som går ut i slutet av oktober så försöker han bara fokusera på varje match. – Min tanke när jag kom till Björklöven var att vinna så många hockeymatcher han kunde och ta det därifrån. Än har jag några veckor kvar och försöker fokusera på det och sen får vi se vad som händer.

Vi på Löven4Ever tycker att han visat upp ett riktigt stabilt försvarsspel och det faktum att han fått ersätta Alexander Deilert i första PP-uppställningen talar sitt tydliga språk. Han blir kvar om han själv vill.

Era tankar om Andreas Hjelm? Skriv en kommentar..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds.

Många är helt klart rätt spelvärda. Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “-Han är galen!

  • 12 oktober, 2019 kl. 07:52
    Permalänk

    Nu när Kenttä har lösgjort pengar till att kontraktera Tyrel Vesel, så tar jag för givet att man har säkrat upp Hjelm för en fortsättning innan påskriften.
    Allt annat vore ju ett stort tjänstefel.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: