Hamrin: – Timrå har svårt för Lövens försvarsspel!

I fredags och i går lördag två intressanta möten med suveränen Timrå IK med två segrar som resultat. Sajten kollade återigen läget med Timråsupportern Jimmy Hamrin som bl.a. står bakom podden @timrapodden gällande båda dessa matcher.

Tycker du resultaten på tavlan speglade de båda matcherna? – Ja!

Om du kort tar oss genom de båda matcherna, hur låter det då? – Första matchen var lite som jag befarade. Att Timrå inte skulle vara påslagna då man ej behövt tävla hårt på länge. Timrå spelar sedan ganska bra, framför allt i andra perioden men fick jaga i underläge. Björklöven gjorde psykologiska mål först via tveksam bedömning sedan kort efter Timråkvittering. Den andra matchen blev likadan. Björklöven gör ett tveksamt ledningsmål, vilket blir psykologiskt. Timrå kommer av sig mentalt av det och drar dessutom också på sig ett matchstraff som avgör matchen. Timrå lyfter sig igen men är lite energifattiga när man ska jaga i tredje perioden. Jakten kommer också av sig av både förtjänta och oförtjänta utvisningar. Björklöven spelar bra försvarsspel i båda matcherna. Timrås förstakedja hamnar mycket på utsidan.

Ni har ett försprång sett till poäng, vi har numer 3-1 i inbördes möten.. vad tror du det betyder för framtiden? – Inte så mycket. I alla fyra matcher har laget som varit i ledningen behållit övertaget matchen ut.

Sedan löjligt många situationer de ringde på under dessa matcher, hur tänker du kring dels att de så ofta ringen men även då deras bedömning efter videokollen? – Har inget emot att man använder video men bedömningarna är för inkonsekventa från match till match. Tydligt också från Cmores sändningar att ingen tycks ha en aning om vad de tänker döma. Oavsett beslut blir det tveksamt och agiterat.

Vad ser du efter dessa matcher i Lövens spel som passar Timrå bra och mindre bra? – Björklöven är det enda lag som lyckats stänga Timrås spel med pucken. Främst är det deras försvarsspel Timrå har svårt för, man har svårt att vinna andrapuckar och komma in på insidan.

Vad tar du främst med dig från den här matcherna? – Inte mer än att Timrå är varnade för Björklöven, tabellpoäng till trots.

I går presenterade Nubben backen Wiercioch, är det den defensiva spetsbacken som kan bli avgörande längre fram? – Det är iaf den som är tänkt vara spetsvärvning. Har bra meriter och har varit en bra tvåvägsback. Spelade dock bara 19 matcher förra säsongen och har ej spelat denna så ett omdöme får jag vänta med tills jag ser honom.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Hamrin: – Timrå har svårt för Lövens försvarsspel!

 • 7 februari, 2021 kl. 12:22
  Permalänk

  Hur I h-vete kan han säga att dom inte var påslagna. I en toppmatch som denna. Vilken j..la undanflykt.

  Svar
  • 7 februari, 2021 kl. 15:33
   Permalänk

   Därför att det var så, helt enkelt, oavsett orsak.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: