Halloj Messy!!

Löven4ever tog ett kortare snack med den rivige och otroligt hårt arbetande Messy. I tider när det fattas energi, inställning ser vi ett ypperligt tillfälle för Jocke att få det i Messy. In med både Messy och PJ i de två första linorna, låt gubbarna inse attt deras tid kanske är förbi..
Tjena Messy, allt väl?
 
– Hallå där! Absolut, mår prima!
Messy förresten, visst ska det vara med s, vars kommer det ifrån och hur länge har det hängt med?
 
– Ha ha.. Jo, det är rätt, Messy har hängt med mig länge, det var när jag lirade massa landhockey då jag var en liten knatte som min bäste väns bröder hittade på nya smeknamn varje gång vi spelade, till slut fastnade dom på Messy.

Säsongen för A-laget har ju varit allt annat än framgångsrik, hur har säsongen för er juniorer varit?
 
Säsongen för oss i junior laget har varit lite upp och ner, vi har blandat kanonresultat med några sämre matcher. Men det känns som bådet laget och föreningen tagit ett stort steg på juniorsidan jämfört med ifjol. Och i helhet har det varit en lärorik och rolig säsong hittills.

Gamle J-20 basen Fagerwall vid rodret numera, tror du fler juniorer kommer få chansen och förtjänar ni egentligen än mer speltid?

 
Ja, jag tror absolut att fler juniorer kommer få chansen, finns massa olika karaktärer i J-20 laget och när den sortens spelare behövs i A-laget tror och hoppas jag att den kommer få speltid. V juniorer hoppas alltid på att få speltid i A-laget, och när dom hade som mest skador tycker jag att man kunnat lufta oss mer.

Först du, sedan PJ och nu senast Hörnell på bänken… vem är nästa junior som får chansen och varför?

 
Svårt att säga, tror en spelare som Jocke Törnqvist som spelat det mesta med oss i år kommer få fler chanser, precis som nämnda PJ. Fast Oscar Persson kommer säkert få chansen, om inte i år så nästa. Och det kommer han få för att han har snuskigt bra teknik och är väldigt avig i sitt spelsätt.

Du har ju en tämligen intensiv och frejdig spelstil, vad har du för förebild och har du någon särskild idol?

 
Ja jag har ju det, insåg att jag aldrig skulle bli en finlirare så det var bara att hitta nya vägar i spelet. Älskar att titta på en spelare som Peter Forsberg, han kan allt, har spelsinne, teknik, och en jäkla jävlar anamma. Han har väl varit en idol sen man var liten. En förebild man har är väl Alexander Ovechkin. Men om jag ska ta den spelare jag försöker likna mest är det väl Milan Lucic i Bruins, eller Dustin Brown LA Kings, dom gillar jag också.

Vars är du i karriären om fem år och vad har du då för färg på tröjan?

 
Om 5 år spelar jag i Björklöven. I derbyt mot Skellefteå AIK så kommer vi spela i en ny Blå-Röd retrotröja lik den som hänger inne på Björkölvens Kansli, i den fullsatta och kokande nybyggda multiarenan.

Härlig bild du målar upp, i kväll lirar ni juniorer borta mot MODO och i morgon fredag lirar A-laget borta mot Örebro. Hur går i dessa båda matcher och vilken av dem kommer du att lira..?

 
Vi vinner med J-20 med 5-2 och A-laget kommer krossa Örebro borta med 6-2. Jag hoppas jag kommer delta i båda matcherna!

Det hoppas vi med, ge järnet och lycka till!!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: