Hagelin,Hörnqvist & Kronwall, då det går fort!

Han dök upp i Björklöven ifjol på ett tryout-kontrakt och trots en hyfsat insats under den 10 matcher långa perioden (1 mål) så blev det inte förnyat förtroende. Johan Lorraine återvände till Kazakstanska ligan där han även spelade säsongen innan, men till i år pockade nya äventyr och kosan styrdes mot Lausitzer Füchse och den tyska andraligan. Tyvärr fick vi beskedet i går att det inte blir någon fortsättning där och vi kollade med Johan vad som hänt och vad som händer härnäst. – Nä,exakt, jag var där och kände på det lite men blev inte riktigt som förväntat. Gick jättebra och det var kul att se nivån och spelet där borta. Planen och önskan har hela tiden varit att spela hemma i Sverige denna säsong på högsta möjliga nivå!

Alltid tråkigt när det inte går som man tänkt. Vad händer nu då? – Nä, det blev för det bästa! Nu tränar jag på stenhårt med NHL-proffsen ute i segeltorp och hoppas att något ska lösa sig!

Bra du är positiv. Vilka är med och tränar? -Ja, det måste man vara. -Oj det är många. Hagelin, Josefsson, Kronwall, Hörnqvist, Nylander, Nemeth, Nordström och sen har en del precis åkt. Så det är grym träning! Det går fort! Hur ser situationen ut i löven? (Rätt oväntat att en intervjuad ställer en motfråga. :))

Den ser riktigt bra ut. Allt har tagit ett rejält steg i rätt riktning. Tror vi får en riktigt bra säsong. Borde kanske slagit Modo i bägge mötena och Timrå slogs ju fast de spelade ganska dåligt. – Ja hörde det, fan va kul!:)

Någon ny klubb på G? -Vi får se vad som händer nästa vecka nu.

Bra du låter agenten jobba..– Ja och kul att ni hör av dig måste jag säga.

Du vet, ”för evigt, för alltid” gäller både spelare och fans. Har man varit här är man en i familjen och familjen ska man värna om. Lycka till och kör inte för hårt med NHL-proffsen. -Uppskattas!:) Tack! Låt mig veta om ni behöver en speedig Winge haha! Löven är grymt!

Vi får helt enkelt se vart Johan hamnar härnäst. En sak är i alla fall säker. Det lag som nyper honom får en kanonkille i laget coh sånt är värdefullt.

 

One thought on “Hagelin,Hörnqvist & Kronwall, då det går fort!

  • 30 augusti, 2015 kl. 13:29
    Permalänk

    En skön lirare, lycka till framöver Johan!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: