Häftigt med drygt 1900 årskort sålda!

I måndags en push här på bloggen att det var sista dagen att köpa säsongskort till reducerat pris, då var det de kort klubben sålt fram till i fredags som var sista uppdatering till antal. Nu en ny uppdatering!

#33 Marcus Jonsson eldar på A3 Arena. Foto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Där och då en rätt kraftig minskning gentemot förra säsongen och bloggen spekulerade kring vad den rätt kraftiga minskningen ev. kunde bero på. Otroligt kul när vi sedan i går uppdaterades med vad som hänt med försäljningen under helgen, måndagen och tisdag förmiddag.

I går meddelade nämligen Björklöven följande på Twitter: 1916 gröngula har redan bestämt sig. Säkra en plats du också via https://bjorkloven.ebiljett.nu/Home/Tickets/45/true … #björklöven #derättafärgerna

Klicka HÄR för att säkra din plats om du inte redan gjort det.

Faktiskt väldigt kul att klubben då verkar vara så mycket hetare på marknaden och när försäljningen startade först fredag den 25 maj i år ruggigt imponerande att man till sist slog förra säsongen i antal årskort till första prishöjningen. 1 916 gröngula årskort på en och en halv vecka är riktigt imponerande!

Sedan är det ju inte bara Hockeynews som vid den här tiden rankar Björklöven högt inför 18/19, nu har även Hockeypuls och Hockeysverige tippat oss högt så det kan förhoppningsvis bli en riktigt rolig säsong. Det är ju knappast något som lär minska intresset för laget heller.

Otroligt kul och mycket bra jobbat!

Kommentarer, tankar kring detta.. fältet som vanligt tämligen fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: