Häftig start!

Michel, Persson-Riis, inte minst William Quist och de övriga gröna hjältarna trampade gasen i botten och satt inledninsgvis hög press på Vaasa Sport. Under de första tio minuterna var det dessutom härligt passningspel och faktiskt fler lyckade uppspel än under hela förra säsongen. Tyvärr blekande de gröna i samma takt som gästande Vaasa höjde sig som enligt uppgift gjorde en betydligt starkare insats i dag än den i går mot Teg SK.

Stundtals parodiskt när huvuddomaren Thomas Öberg ville stå i centrum och visade ut spelare i parti minut både hit och dit. Tack vare halvdåligt humör på de finska gästerna och en hel del onödiga utvisningar så kunde Löven trots allt göra match av det på slutet och hade faktiskt ett jätteläge som både fick i gång måltutan och det blinkande ljuset på den finska buren. Vaasa avgjorde dock med 4-2 i tom kasse när Wälitalo gjort plats för ytterliagre en utespelare.

Lite matchfakta:

Löven – Vaasa 2-4 (25-45 i skott) inför 822 betalande. Båda lövens kassar i PP av Lundberg respektive Quist. För övrigt så såg PP rätt intressant ut med bara en på blå och hot från båda cirklarna, när pucktempot blev högt så skapades helt klart ett gäng chanser.

+ + +

Sammantaget en helt klart godkänd insats, även om inledningen lovade än mer. Med lite bättre effektivitet, inte minst från början hade garanterat gett en annan matchbild och definitivt ett annat resultat. Sedan håller vi tummarna och hoppas det gick bra för Nicklas Johansson vred knäet vid en närkamp och klev av redan i andra perioden. Tyvärr såg det inget vidare ut då han direkt haltade ut i omklädningsrummet och slängde utrustningen i vredesmod.

Om Russ Moyer är offensiv? Sover Dolly Parton på rygg? Jorå, vid något tillfälle låg han ju t.o.m. ovanför forwards i mittzonen trots att vi inte direkt hade kontroll på pucken.

0 thoughts on “Häftig start!

  • 3 september, 2011 kl. 21:01
    Permalänk

    Skotten blev totalt 35-35 (17-7).

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: