Häftig Lövenhelg

Ikväll drar slutspelsserien igång för Björklövens A-lag kl 18.00, men den som trodde det var det enda i slutspelsväg för Björklöven tar miste.

Se bara:

Lördag:

12.00 Björklöven Dam -Luleå HF, A3 Arena (DamEttan)

15.00 AIK U16 -Björklöven U16, Nolia Hall 1 (SM-slutspel gruppspel, 16-delsfinal)

18.00 Björklöven A-lag – Pantern, A3 Arena (Svenska spel Trophy)

18.15 Björklöven J18 – Södertälje J18, B-hallen (16-delsfinal i SM-slutspelet)

Samtidigt spelar vårt J20 lag två oerhört viktiga viktiga matcher då man avslutar sitt J20 slutspel i en jakt på en plats i J20 Superelit. Idag tar man sig kl 15.30 av Sundsvall där bara seger räknas. Imorgon avslutas slutspelet med möte med Östersund där inget annat än seger heller räknas (om nu Boden inte står för ett större mirakel i dagens möte med Östersund.)

Förutsättningar.

Damlaget slog igår Luleå med 14-2 efter 84-5 i skottstatistik! (7-0 och 33-0 efter den första perioden). Nytt möte idag och inget annat än ett resultat åt det hållet, även om de knappast kommer upp i gårdagens siffror, är att vänta. Vinst här och även vinst i måndagens möte med Modo ger en kvalplats till SDHL då man i så fall passerar Skellefteå i tabellen.

U16 slog igår Skellefteå med 1-0 och vinner man mot AIK står man med mer än ett ben i kvartsfinalgruppspelet som spelas senare i mars.

J18 föll i det första mötet i Södertälje med 7-3, men där tre av målen föll i lövens eget PP. Skärpning där och ett avancemang kan vara möjligt. En eventuell tredje match spelas under morgondagen. Här hoppas vi förstås att motståndarnas Hugo Gustafsson (son till undertecknas kusin till råga på allt) inte är i samma form som senast då han svarade för tre mål.

J20 måste vinna bägge matcherna. Då går man vidare i kvalet mot J20 SuperElit.

4 thoughts on “Häftig Lövenhelg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: