3 thoughts on “-Hade problem att hitta rytmen

 • 4 december, 2015 kl. 23:07
  Permalänk

  Jag vill höra: Vi var oursäktligt värdelösa och borde skämmas men vis av åkerbloms tidigare pk:er hoppas man nog på för mycket. 7 skott efter 2 perioder hemma!!!!! Något är fundamentalt fel när man som bottenlag kommer ut i en måstematch som blöta disktrasor och är helt ofarliga. Jag har köpt i stort sett varje löven-match på c-more med nya förhoppningar inför varje ny drabbning men nu orkar inte kroppen längre. Katastrofal insats på alla plan, halva serien har gått och vi har återigen tvingats inse att laget inte heller i år lever upp till våra rättmätiga förväntningar. Uppenbart att ytterst få i laget har någon känsla för lövet på bröstet, det betyder inte hälften så mycket för spelarna som för oss stackars supportrar. Något måste hända och då man inte kan byta ut spelarna måste TJ sparkas. Nu!

  Svar
 • 4 december, 2015 kl. 23:35
  Permalänk

  Trots allt är det 8 raka hemmamatcher utan förlust på ordinarie tid. Jäkligt bra med tanke på att löven spelade på 4:a backar större delen av matchen. Kanske man mentalt tror att man förr eller senare förlorar pga sannolikhet?

  På samma sätt kommer man vinna borta om man kämpar till 100%.

  Nu vann vi tackvare Kevin och hade egentligen förlorat. Så nu kan vi lägga förlusterna(trots 1+2 poäng) bakom oss och börja vinna.

  Svar
 • 5 december, 2015 kl. 09:19
  Permalänk

  Har sett alla Lövens matcher i år på C-More. Har lackat ut en gång och sagt upp men återupptog men efter igår förstår jag att det var idiotiskt. Håller med Stocke i mångt och mycket. Åkerblom lär redan nu ha vunnit allsvenskans floskel-topp. Om han får med ”synergieffekter” så blir det bingo på bullshit-brickan.

  Almtuna borde vunnit matchen med tre-fyra mål och oavsett hur många backar man har så borde ett lag med Lövens förutsättningar ändå kunna ha ett spel där i alla fall ibland tre passningar i rad lyckas.

  Tycker inte TJ & Åkerblom ska sparkas. Spelarna är helt enkelt för dåliga.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: