Gustafssson stod på huvve!

Det kändes inledningsvis som en rätt hyfsad match, rätt bra fart, dessutom både fysiskt och lite småfinurligt. Även om båda lagen hade sina chanser så var det Löven som satt i förarsätet från början. Om nu inte Sammy Gustafsson stått på huvudet i kirunakassen eller om laget förvaltat någon av all sina chanser hade hemmalaget tagit ledningen och på sätt kunnat få ett annat lugn och flyt.

Efter Kirunas tuppmål så blir det tyvärr som vanligt, stressigt, fegt, spänt och slarvigt.. i bland kändes det som att lagen lirade med olika puckar. När Kiruna lirade med en vanlig trissa så försökte Löven trolla med en skumgummidito som for lite som den ville, oftast flippades och kastades den en halv meter framför eller bakom tänkt adressat. Men killarna visar iaf hjärta och lyfter sig återigen i sista ivrigt påhejat av GD som gjorde säsongens hittils klart bästa match.

I samband med det kan vi väl konstatera att lördagsmatchter är melodin för bra stämning, möjligen var det den utsålda mexikanska buffén som utgjorde en bra bas. Vi skrev att det var ett schysst erbjudande och det var det verkligen, utsålt redan vid lunch.. det gäller att vara på tå till kommande match om man vill ha bord således.

+ + +

Matchfakta.

+ + +

Lövenbloggaren skrev fyndigt för någon eller några matcher sedan om ifall någon sett röken av röken.. nu undrar vi i stället lite försynt ifall den något lätta dimman kändes effektfull vid spelarentrén?

Sprang för övrigt ihop med en småhaltande och frustrerad Wallgren som mycket hellre varit på isen. Han sa vidare att det blir en nödvändig men inte så rolig rehab innan knäet håller för spel igen. Bloggen hoppas så klart på ett snabbt tillfrisknande och önskade givetvis att Tomas skulle krya på sig.

Bloggen snackade även med Öberg i den andra pausen som ivrigt ville veta hur laget skötte sig. Han var hemma i Skellefteå nedbäddad i feber sedan igår, men hade förhoppningar om att kunna spela mot Kiruna borta på onsdag.

Även om vi så klart vill få tillbaka både Wallgren och Öberg så fattas det någon eller några pjäser där bak. Klockan går.. hoppas verkligen Jensa landar nåt bra, det behövs  verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: