Guldlaget ska firas

Björklöven kommer vi nästa hemmamatch, den mot Troja/Ljungby, att fira våra guldhjältar från 1987 som tog vårt hittills enda, men inte sista SM-guld.

 

 

 

Klubben anger följande på sin hemsida.

I samband med Björklövens match mot Troja-Ljungby kommer Björklöven fira laget som vann sm-guld för 30 år sedan.

– Vi vill uppmärksamma guldets 30-årsjubileum med en ceremoni på isen före match och ett rejält kalas efter matchen, säger Björklövens VD Joakim Gustafsson.

Jubileumsmatchen spelas fredag 10 november då Björklöven spelar mot Troja-Ljungby. Eftersom att Sverige spelar kvalmatch i fotboll samma kväll har matchen flyttats fram och evenemanget startar redan klockan 18:00.

– Ceremonin på isen startar 18:00 och pågår i ca 25 minuter innan nedsläpp. Vi hoppas verkligen att publiken slutar upp redan från start och hjälper till att fira guldet ordentligt, säger Gustafsson.

Direkt efter matchen fortsätter kvällen på O´Learys där uteserveringen byggs om för en kväll med rejäla tält för att rymma både fotboll på storbildskärmar och aktiviteter tillsammans med guldgänget.

– Hjältarnas Hus är matchens företag så vi kommer arrangera en auktion till förmån för deras verksamhet, både under kvällen och på nätet efter matchen där man kan buda hem en signerad tröja.

Biljettpriset till denna speciella kväll har också guldkant. Köp-tidigt-biljetterna kostar bara 87 kronor, på både sittplats och ståplats.

– Vi har en fantastisk publik vill att kvällen ska vara en folkfest för alla. Vi vill därför bjuda tillbaka med ett väldigt lågt pris på alla platser. Succesivt kommer priset att stiga men alla som är med från start för köpa en biljett för 87 kronor.

Biljetter
Klicka här för att köpa matchbiljett för 87 kronor.

Guldpaket inkl. VIP-entré på O´Learys 387 kronor. (privat och företag)

***

Visst ska ni dit?

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

 

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

5 thoughts on “Guldlaget ska firas

 • 2 november, 2017 kl. 17:41
  Permalänk

  Jag behöver vädra en sak.
  Ärligt, missförstå mig gärna fel men det är ju riktigt pinsamt att 30 år efter det första och hittills enda guldet fortfarande ta tjata om detta. Observera att jag på intet sätt menar att förminska bedriften eller laget som lyckades med bedriften, tvärtom. Det är de som konstant måste dra upp detta jag har problem med. Jag är ett stort fan av löven och har så varit i väldigt många år, bidrar med support och sponsrar gärna och ofta. Men så fort detta guld nämns vill jag bara sjunka genom jorden samtidigt som jag kaskadkräks. Reality check. Löven är och har under huvudparten av de senaste 29 åren i det närmaste varit ett brögäng tillhörande en organisation som allt som oftast inte varit namnet värt. Så snälla, släpp detta och gå vidare. Hela hockeysverige skrattar åt oss.
  mvh
  Dirty Combs

  Svar
  • 2 november, 2017 kl. 21:51
   Permalänk

   Dirty Combs,

   Jag kan förstå hur du resonerar, men håller verkligen inte med. Själv är jag relativt ny som hängiven Lövensupporter och är det något jag snappat upp i kulturen kring detta lag så är det just kulturen, historien och andan. Att hylla forna stortider då och då, och vara stolt och låta sig inspireras av sin historia är inget att kräkas åt. Och att oroa sig för vad andra tycker är inte heller riktigt värt besväret skulle jag säga. Löven är mer än resultat. Och gillar man inte hyllningar så kan man helt enkelt komma till nedsläpp eller skippa försnacket.

   Dessutom, med ditt resonemang kan man peka på att det även är fotbollsmatch samma kväll. Skall svenska folket släppa VM 94 och sluta hylla bronslagets bedrift för att andra länder skrattar åt oss?

   Svar
 • 2 november, 2017 kl. 19:00
  Permalänk

  Det får ju mig iaf att minnas hur j-a länge sedan som jag började följa Löven.
  13 år 1986 och året efter sm-guld med följande final -88. Sen vete tusan vad som hände och jag har slitit håret av mig många ggr sedan dess.
  Dessa hjältar förtjänar verkligen detta. Tråkigt bara att jag bor typ 300 mil bort.
  L4E

  Svar
 • 2 november, 2017 kl. 19:06
  Permalänk

  Det är 30-årsjubileum och värt att fira.

  Svar
 • 2 november, 2017 kl. 21:34
  Permalänk

  1987 hade jag väntat i 12 år på guldet. Nu har jag väntat ytterligare 30år. Siktar på shl innan pensionen om 4år. Det får vara målet…..ML

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: