Guldgallret, rösta fram kandidaten.. #33, #16, #24 eller #71

CMore meddelade i torsdags att man tar vid där Viasat Hockey var tidigare då man den 28 februari presenterar vinnare av årets Guldgaller, priset till säsongens junior i HockeyAllsvenskan vars klubb belönas med 100 000 kr till ungdomsverksamheten.

Gukdgallret 2016

Megazone

– HockeyAllsvenskan är verkligen drömmarnas liga och konkurrensen bland nya stjärnor är stenhård, vilket gör Guldgallret till en väldigt tung utmärkelse. Att det dessutom är ett sätt att ge tillbaka till fansen och klubbarna gör det till en självklarhet för oss att vara med och bidra, säger Johan Cederqvist, programchef för sport på C More.

I ett första steg sker fansens omröstning på Facebook-sidan C More Hockey där en nominerad junior per lag i HockeyAllsvenskan ska tas fram. Omröstningen pågår fram till den 17 februari 2016. Här kan du när det gäller Björklöven rösta på målvakten Christoffer Hällberg, backarna LEJ och Team 19 landslagets Jesper Lindgren samt forwarden Oliver Lindgren som faktiskt fick några byten mot Tingsryd AIF nu senast. De nominerade spelarna presenteras sedan tillsammans med en specialnominering från Niklas Wikegård under Granqvist Hockeytorsdag den 18 februari.

När det gäller omröstningen att nominera det Björklöv pågår alltså omröstningen fram till den 17 februari, du kommer till omröstningen genom att klicka på bilden ovan eller nedan.

Gukdgallret 2016Guldgallrets expertjury som presenteras nedan kommer därefter rösta fram fem finalister samt en vinnare som tillkännages under sändningen av sista omgången i HockeyAllsvenskan den 28 februari.

– Guldgallret är ett sätt för oss att både lyfta fram och uppmuntra morgondagens stjärnor och samtidigt visa att det är vi i HockeyAllsvenskan som ger dem en möjlighet att utvecklas för att nå sin potential, säger Stephan Guiance, VD på HockeyAllsvenskan.

De tidigare vinnarna av guldgallret:
2010 – Fredrik Pettersson-Wentzel, Almtuna
2011 – Markus Ljungh, Västerås
2012 – William Karlsson, Västerås
2013 – Filip Forsberg, Leksand
2014 – Lukas Bengtsson, Mora
2015 – Robin Kovacs, AIK

Har väl gått rätt hyggligt för dessa killar va..?

* * *

Knappast någon skräll ifall det blir #16 LEJ som nomineras, otur för Lucas bara med 2 x nyckelbensfraktur under säsongen, i annat fall betydligt fler än de 27 matcherna det nu blev och då hade Lucas getts möjlighet att visa än mer av sitt register. Ändå helt klart en positiv överraskning.

Megazone

2 thoughts on “Guldgallret, rösta fram kandidaten.. #33, #16, #24 eller #71

 • 14 februari, 2016 kl. 00:02
  Permalänk

  Synd att vi som har gått ur Facebook sedan en tid tillbaka inte har ett alternativ till ställe att rösta på.

  Svar
 • 14 februari, 2016 kl. 08:15
  Permalänk

  Nog borde man val bara rosta pa de som faktiskt SPELAT i serien atminstone en match. Hällberg vaktade väl bara båsdörren ? (Inget ont om Crillan, tycker bara att har man lirat noll minuter i serien vore en röst lite märklig)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: