Grundström nära Björklöven?

Han har aldrig gjort en A-lagsmatch i sin moderklubb Björklöven, men nu kanske det inte är så långt borta. Enligt Sportexpressen är en ”affär” med Carl Grundström nära att gå i lås. Ni har säkert följt med i turerna kring NHL-spelarnas intåg i Hockeyallsvenskan (Mer om detta i morgon bitti) då SHL vägrar korttidskontrakt. Vi har ju två NHL-spelare som varje försäsong tränar med laget i Lucas Wallmark och just Carl Grundström. Kring dessa sa sportchef Per Kenttä tidigare till Folkbladet. – Vi har sagt att om de vill så tittar vi på en lösning. Dock krävs det först att de signar ett kontrakt med ett NHL-lag så att ett lån kan bli aktuellt.

Carl Grundström vore väl king på ett lån till Björklöven. eller? Foto: Lucas Norlin

Till Hockeynews säger Carl att han och hans förra klubb LA Kings börjat prata litegrann. -Det är väl inget jättenära än, men vi har påbörjat det i alla fall.  Ska vi efter Sportexpressens artikel tro att det är närmare nu än då?

Kring Lucas Wallmark har det dessvärre varit tyst och enligt samma källa är det föga troligt att det blir spel i Sverige. Vart står ni i debatten om för eller emot korttidskontrakt? Skriv en kommentar..

8 thoughts on “Grundström nära Björklöven?

 • 29 augusti, 2020 kl. 09:11
  Permalänk

  För Lövens framgång är det kasst med korttidskontrakt. För ishockeyn och underhållningsvärdet och pengar till sporten är det superbra!

  Svar
  • 29 augusti, 2020 kl. 18:33
   Permalänk

   Det vore fantastiskt att få se Grundström spela i löven. Han blir också ett föredöme för spelarna i löven.

   Svar
   • 29 augusti, 2020 kl. 22:53
    Permalänk

    Roligt , men förkastligt för helheten.
    Någon annan av de ordinarie spelarna får ju stå åt sidan, nej inga NHL spelare.

    Svar
  • 30 augusti, 2020 kl. 10:52
   Permalänk

   Det är ju viktigt med en bra start i serien så att självförtroendet infinner sig. Då kommer ringarna på vattnet av sig själv sen. Om andra lag startar med NHL spelare ser jag gärna Grundström och Wallmark förgylla några matcher i början av serien. Tror inte övriga killar i laget har något emot dom. Se bara till att inte samma personer sitter på bänken hela tiden…

   Svar
 • 29 augusti, 2020 kl. 11:37
  Permalänk

  Jag är emot att ta in nhl spelare på korttids kontrakt. Jag tycker att dem som ska vara med på resan mot Shl ska vara med hela säsongen.

  Svar
 • 29 augusti, 2020 kl. 11:55
  Permalänk

  Kan dom spela i Löven så självklart. Tycker det vore skithäftigt och jätteintressant att få se dom i våran tröja. Hoppas även om det bara är en kortare period.👍👌💚💛

  Svar
 • 29 augusti, 2020 kl. 16:40
  Permalänk

  HA behöver all publicitet ligan kan få! Att vi kan få njuta av några av landets bästa talanger är en vinst för hockeyn och ligan. Om! Om, det skötas på rätt sätt! Att lagen får kryddas med 1,2 max 3 spelare (med anknytning till klubben/staden om den möjligheten finns).

  Svar
 • 29 augusti, 2020 kl. 18:20
  Permalänk

  Jag är mycket kluven. Visst skulle det vara roligt att se Carl G i Lövens färger, men i slutänden har det föga betydelse. Inte minst med de publikrestriktioner som ligger. Då finns det inte några extra cash att hämta därifrån.
  Trots allt så är det absolut viktigaste denna säsong den trupp man kan ställa på benen i april. Och då finns inte dessa NHL-spelare tillgängliga. Detta gör också att jag inte känner den minsta panik då övriga lag tar in NHL-spelare i parti och minut. Det kan dessutom till och med vara skadligt, då varje spelare kommer att ta speltid från någon annan som tappar en möjlighet att utvecklas.
  Men ser man på den trupp som idag finns, så kanske det saknas en forward, kanske kan Kentä avvakta där och när NHL-camperna drar igång göra ett kap., typ Liss och Weigel ifjol.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: