Grönlund:- Man ville ha mig…

Det blev alltså inget Löven för Anders Grönlund, som i mina ögon var en av lagets klart bästa backar. Bloggen kollade läget med Anders om varför det inte blev Björklöven. – Jag har inte fått ett kontraktsförslag på papper att få ta ställning till, bara hört på ett ungefär vad dom ville, men kändes som att Karlskrona ville ha mig mer och tror på mig. Han fortsätter att berätta att Björklöven förklarat att man ville ha honom, men inte hade något kontrakt att erbjuda.Ja, det är en vecka sedan och sen dess har jag inte hört ett knyst och så dök Karlskrona upp…

Han är dock noggrann att påpeka att han inte är bitter på klubben utan kommer följa Löven framöver. – Ja, jag ska hålla tummarna för laget ändå!… han tror samtidigt att det kan bli svårt att eventuellt återkomma med KHK nästa säong och slå Löven. – Ja, blir svårt om Wäli står! När flyttlasset går söderut står ännu skrivet i stjärnorna. – Nä, det är inte klart ännu, jag jobbar just nu på djäkneböle och blir där ett tag till.

Bloggen önskar Anders lycka tilli sin nya klubb och tackar honom för sin insats under den gångna säsongen.

0 thoughts on “Grönlund:- Man ville ha mig…

 • 26 april, 2011 kl. 23:49
  Permalänk

  Om de nu ville ha kvar honom, varför gör de inte detta bättre? Det här håller inte

  Svar
 • 27 april, 2011 kl. 07:31
  Permalänk

  Det är sjukt dåligt av löven, tappa bort sin bästa back, nu är men duktigt less

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: