Grönlund klar

Enligt Jimmy Stålnacke har nu rätt Löven gjort klart med backen  Anders Grönlund. Bra. Sedan gillar jag inte Magnus Lethos kommentar…men det kostar också. Rykten vill ju mena att han bara visat intresse för att trissa Lövens lönekostand för Grönlund. Ligger det någon som helst sanning i det är det ju riktigt illa agerat, men det lär vi aldrig få veta.

Hur som helst, vi försöker praktisera posivit tänkande och man kan ju nu konstatera att vi häromdagen äntligen kunde börja träna uppspel och nu har vi till och med så mycket folk att vi kan ha en avbytaren eller så kan man säga att vi har lika många spelare under kontrakt som Barcelona hade i Spaniens startelva. Det tar sig sa mordbrännaren.

0 thoughts on “Grönlund klar

 • 14 juli, 2010 kl. 13:16
  Permalänk

  Exakt vad är grabbens kvaliteter bortsett från ett hyfsat snyggt efternamn?
  Tror ni att Löven börjar få till ett lag värt namnet? Vad är budgeten egentligen?
  Fan vad tyst det är om laget…men det är kanon med era gröngula bloggar boys!

  PS! Har man fått solsting om sitter och kollar en repris från Växjö-Löven och halvt gråter när Löven gör 2-2. Mot Super-Växjö med 15 Sm-guld….

  Svar
 • 14 juli, 2010 kl. 14:55
  Permalänk

  Svar till Janne Grönkvist (2010-07-14 13:16)
  Jag har inte sett honom live, men vad jag förstått så är han oöm och stark i sitt spel, bra skridskoåkare som spelar enkelt.

  Jag känner som jag sa imorse riktigt riktigt bra vibrationer kring laget just nu. Jag tror det här blir riktigt bra i slutändan.

  Du har definitivt inte fått solsting. Du har ett sant Lövenhjärta och det är något riktigt fint. Visst är det härligt att hitta något positivt att knyta an till och minnas och samtidigt tänka, det där vill jag uppleva igen. Jag brukar ta till den här. Får gåshud varenda gång. http://www.youtube.com/watch?v=EC813QIP7_g

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: