Gröngula jr, ungdom & Dam resultat

Björklöven är så klart mer än bara representationslaget och efter segern i MODO Cup för U16 under förra helgen kanske dags att även vi på bloggen börjar uppmärksamma klubbens framtid och även vårt gröngula damlag lite mer.

Vi kan väl helt enkelt se hur resultaten blev under helgen?

J20 Elit Norra

Björklöven vs SK Lejon 5-4 efter straffar

Spelar närmast på onsdag hemma mot Örnsköldsvik HF i T3 Center kl. 19:15

* * *

J18 Allsvenskan

Leksands IF vs Björklöven 5-4

VIK Västerås HK vs Björklöven 7-1

Spelar närmast på lördag hemma mot Timrå IK i T3 Center kl. 15:00 och dagen efter mot Brynäs IF kl. 12:30 i samma arena.

* * *

U16 Elit

Björklöven vs Timrå IK 2-3 efter OT

Spelar närmast nästa söndag borta mot Skellefteå AIK kl. 15:30.

* * *

Björklöven Dam

Björklöven vs AIK 2 7-0

Spelar närmast på lördag hemma mot Luleå på Nolia 1 kl. 16:00 och möter dagen efter samma lag kl. 11:45 på Nolia 2.

*

Sammantaget alltså två segrar av fem möjliga, men framöver blir det oavsett bl.a. intressant att följa J18 i Allsvenskan och i fall de kan komma igen och även bygga vidare på den fina streak de avslutade hösten med. Sedan då även fortsättningen under säsongen för vårt talangfulla U16 som alltså sopade hem MODO Cup.

* * *

Sedan kan vi även plussa med att Löven under dagen meddelat (länk) att #29 Stenlund-Ädelgran fortsätter lånas ut till IF Sundsvall Hockey. Sportchef Daniel Johansson meddelade följande på hemsidan:

– För Isaks fortsatta utveckling ser vi detta som den bästa lösningen. Han kommer att vara utlånad till Sundsvall så länge deras säsong pågår, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson.

Så här långt tre matcher för Isak i Sundsvall där de i dag bl.a. spelade 1-4 hemma mot Asplöven HC i Norra Allettan och på dessa tre matcher totalt sett inga poäng, två min i utvisningsbåset.

Klokt att man till sist hittar en mer permanent lösning, sedan så klart i detta läge helt nödvändigt för Isak med speltid och förtroende. Men återigen detta med vårt s.k. samarbete med Teg SK. Stenlund-Ädelgran borde långt tidigare kunnat få matchning i ex.vis TSK för att dels vara i närheten och även redo för ev. inhopp.

* * *

Kommentarer, tankar.. fältet som vanligt fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: