Gröngula jr, ungdom & Dam resultat

Vi kör väl vidare som vi gjort de senaste veckorna för att se hur vår framtid (dvs. U16, J18 samt J20) och våra gröngula damer skött sig. Nu när det börjar bränna till så är det verkligen på sin plats att vi fortsätter med detta och så här slutade helgens matcher.

J20 Elit Norra

Piteå vs Björklöven 2-5

Boden vs Björklöven 3-2

.. som gav tre av sex poäng i veckan och en fortsatt jakt på en topp 4-plats. Just nu plats 5 med i praktiken fem poäng upp till Östersund som dessutom har en match mindre spelad.

Kommande helg är det dubbelt bortamöte med seriesjuan Kalix HC i PART Arena, både lördag och söndag släpps pucken kl. 19:00.

* * *

J18 Allsvenskan

Örebro HK vs Björklöven 2-5

Färjestads BK vs Björklöven 1-0

Skönt att grabbarna fick spräcka poängnollan genom segern mot Örebro, laget passerade även Örebro och ligger med sina tre poäng nu på plats nio efter 6 omgångar.

Spelar närmast på fredag hemma mot MODO i T3 Center kl. 19:00.

* * *

U16 Elit

MODO vs Björklöven 7-1

Team Ådalen vs Björklöven 4-7

En seger och en förlust således, laget ligger med sina 35 poäng på plats fem efter 22 omgångar.

Spelar kommande helg mot Kiruna AIF (lördag kl. 16:45 i B-hallen) och på söndag kl. 12 mot Luleå HF i T3 Center.

* * *

Björklöven Dam

Spelar närmast i kväll måndag mot Björklöven U15 kl 18.45 i T3 Center.

*

Totalt tre segrar av sex möjliga, där vårt J20 delvis tog chansen att hänga på som sagt och där damerna i kväll får mäta sina krafter med vårt U15.

* * *

Tittar vi på våra utlånade spelare så har de under veckan som gått, så blev #10 Isak Stenlund Ädelgran i Sundsvalls förstafemma poänglös när Sundsvall under veckan bortaföll mot Östersund (0-1 efter OT), men i lördags blev det hela fyra poäng (2+2) när gästerna vann på straffar och nämnde Isak avgjorde (5-4) borta mot Visby/Roma HK. Totalt på sju matcher nu fem poäng (2+3) för Stenlund Ädelgran i Sundsvalls tröja.

#8 Fredrik Hetta, som även han lirar i förstalinan, noterades för två mål i toppmötet borta mot Troja/Ljungby när hans Kristianstads IK föll med 5-4 efter straffar sedan nämnde Hetta bl.a. kvitterat med 1,5 minut kvar. I går på hemmaplan mot Skövde när Kristianstad vann med 5-0 blev det två ytterligare poäng via två assist. Totalt på nio matcher nu 13 poäng (7+6) för Hetta i Kristianstads tröja.

#1 Niklas Lundström stod i mål när Huddinge vann med 8-2 i derbyt mot Haninge Anchors HC, Niklas svarade för 30 räddningar och noterades därmed för 93,75% i räddningsprocent. I lördags hemma mot Hudiksvall HC var det återigen Lundström i kassen och via 92 i räddnings% blev det seger, men två i baken. Totalt på två matcher nu fyra insläppta mål och 92,98% i noterad räddningsprocent för Lundström i Huddinges tröja.

* * *

Kommentarer, tankar.. fältet som vanligt fritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: