Gröngul supporter – Hasse Båth

Med tanke på att laget numer är fulltalig, har återsamlats efter den egna träningen och även gått på is tänkte vi att det kan väl vara kul att fortsätta kolla runt lite bland gröngula Löven-fans hur man ser på årets silly season, tankarna inför stundande säsong och även bl.a. hur det ens från början blev just Björklöven.

I dag del nr 13 i denna porträttserie som bara rullar på..

Lite snabbfakta

Namn/alias: Hasse Båth
Ålder: 55
Bor i: Umeå
Tänker om Skellefteå och Marklunds: Nämns inte vid namn, laget finns ju inte:)
Sedan själva frågorna:
Hej Hasse, hur har du gjort för att lindra hockeyabstinensen under dessa sommarmånader? -Tittar på highlights och matcher på tuben.
..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? – Chaufför, musiknörd och sportnörd.
Men om vi sedan backar bandet lite, varför fastnade du för just Björklöven och hur länge har du egentligen följt laget? – Jag fick smita in via spelaringången med farsan på sjuttiotalet,sen dess har jag älskat laget. Blev ett litet uppehåll vid nedflyttningen.
Vad har du för favoritspelare genom alla tider i Löven och varför är det just honom? -Tore Öqvist för sitt spelsinne och Sasha för sin snabbhet.
..och vilken favoritspelare har du i nuvarande trupp och varför just honom? – Cody Murphy för att han ger allt hela tiden.
Du är ju från stan och kanske därför ser mest hemmamatcher, hur många matcher brukar du se live på en säsong? -Ser alla hemmamatcher och några bortamatcher.
Var det någon särskild match eller någon specifik situation du minns lite extra från föregående säsong? – När Cody avgjorde mot Pantern. Vilken vilja och energi!!
De senaste säsongerna har det varit lite turbulent med ständiga tränar-, sportchefs och även VD-byten i Björklöven. Nu känns det dock som sportdelen äntligen blivit lite mer stabil, kontinuitet på viktiga positioner etc. Hur ser du på klubbens nuvarande läge och är det realistiskt att fortsätta drömma om SHL inom hygglig närtid? – SHL kan jag se i horisonten, Nä skämt så sido, behåller vi stommen och inte byter tränare och spelare under närmaste åren och får tillbaka hemvändare så kan det gå.
Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? – Tycker att det ser väldigt intressant ut,det som fattas är en center men jag tror att den dyker upp med supporterspelaren.
Vilka tre spelare ser du som de viktigaste nyförvärven till kommande säsong? – Emil Lundberg, August Thornberg och Sebastian Selin.
Om du skulle få ranka Björklöven just nu, på vilken plats i tabellen ser du oss gentemot de övriga? – Trea eller fyra.
Sista frågan, när spelar Löven i SHL igen? – Hugger till med 20/21 (har däremot sagt att det kommer jag inte att uppleva):))

* * *

Det här var som sagt nästa del i denna serie av porträtt av hängivna Björklöven-fans, antingen någon som främst följer laget i A3 Arena eller som Söderlövare på bortaplan. Det kan så klart även vara någon som följer laget även om det är via TV, streaming eller på annat sätt om man nu inte kan se matcherna på plats.

Vill du likt Kristoffer vara med och berätta din historia, eller om du vill tipsa om någon du tror skulle vilja ställa upp kontakta mig gärna via e-post: thesandwich.loven4ever@gmail.com (se kontakt) så kan vi det därifrån.

– För evigt, för alltid! –

Förhoppningsvis kan det här bli en serie med porträtt och det är alltid rätt intressant att ta del av andras berättelser om varför det blev just Björklöven, hur de ser på laget i dag efter årets silly season och även tankarna inför framtiden.

Inte sant?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

 

One thought on “Gröngul supporter – Hasse Båth

  • 9 augusti, 2018 kl. 07:53
    Permalänk

    Riktigt kul med detta inslag bloggen! Heja!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: