Gröngul supporter – Chris33

Även denna sommar har sajten Löven4Ever tagit pulsen på några fans för att höra deras syn på Marklunds, årets silly season och bl.a upplägget kommande säsong med ett slutspel för de tio bästa i HockeyAllsvenskan. I dag det avslutande mötet i denna serie.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är GD-2.png

Först lite snabbfakta..

Namn/alias: Chris33
Ålder: 48 år
Bor i: Umeå
Tänker om Skellefteå och Marklunds: De måste vara ruskigt bra banjospelare med sex fingrar på varje hand!

*

Sedan själva frågorna:..

..och om du helt fritt får presentera dig själv, hur låter då en sådan presentation? – Hängivet lövenfan som är engagerad mer än vad som ”borde vara tillåtet”.

Hur länge har du följt Löven och vilket är ditt första gröngula minne? – Sen början av 80-talet och jag skulle tro att det är då jag stod på ståplats på långsidan (och även att farsan sa åt mig att inte skrika fula ord till domaren, redan då).

Förra säsongen satte vi ett historiskt poängrekord för Svensk hockey, sedan kom ett djäkla virus som spolierade hela säsongen. Vad var dina tankar när säsongen snöpligt avslutades och inga lag från HockeyAllsvenskan gavs chansen att kvala mot SHL? – Kommer aldrig att förlåta förbundet för den feghet de uppvisade i den här frågan. Det blev bara en stor tomhet då beslutet kom.

Hur har du gjort för att lindra hockeyabstinensen under denna period, sommaren är väl egentligen en lång väntan på att isen ska spolas och pucken släppas? – Väldigt många utflykter i skog och berg och ta hand om nära och kära.

Hur tänker du spontant kring årets silly season, både de spelare vi tappat och de som tillkommit? Vilken av de nya ser du som ett möjligt utropstecken? – Rätt av Löven att inte tacka de spelare som försvann som bröt sina kontrakt men man var ju inte helt överraskad över att de försvann de som gjorde det. Först så hoppas jag att skallarna är med på hela laget och att hybrisen inte är där. Just nu är målvakten ett stort frågetecken men jag hoppas det blir ett utropstecken. Annars ser jag nog Ullman som ett utropstecken, hoppas han får chansen.

Coacherna Wallsson/Lahti Foto: Lucas Norlin

Vi har även fått två nya tränare i Wallsson och Lahti, vad har du för förväntningar på den duon? – Att de bevisar att de kan leda ett lag som kanske har för höga tankar om sig själv och som kan få det svårt i motgång då tvivlen kommer.

Dina tankar om den trupp tränarna Wallson och Lahti i dag har att förfoga över? – Den är bra, men jag är orolig över målvakterna samt att de har för höga tankar om sig själva. De måste jobba hårt hela tiden, fjolårssäsongen var då, nu är nu!

..om du fick chansen att hjälpa Kenttä lite, i vilken lagdel tycker du det fattas något och om möjligt vad eller vem? – Jaaa, svårt! Om allt fungerar så saknar jag nog inget men det kan bli på målvaktssidan och en målskytt samt några kg till på backsidan ev.

Vilka är dina spontana tankar kring kommande säsongs upplägg med slutspel där de 10 bästa i HockeyAllsvenskan har chansen på SHL 21/22? – Tja, vad ska jag säga. HA gav med sig för lätt i detta men visst, det kan bli intressanta matcher….till slut!

Det senaste kring ligastarten är ju att serien kommer inledas 2 oktober, när tror du ligan till slut kommer spelas inför fullsatta läktare? – September nästa år! Tyvärr! (Med en liten förhoppning om februari nästa år).

Foto: Lucas Norlin

Du är ju från stan och kanske därför ser mest hemmamatcher, hur många matcher brukar du se live på en säsong? – Så många jag bara kan.

Brukar det bli några bortamatcher live eller hur följer du laget när de spelar och du inte kan vara på plats? – Ja, några på plats men annars tv.

Löven4Ever rankar i dag Björklöven tillsammans med Timrå i topp inför säsongen, på vilken plats tippar du oss och vilka ser du som främsta utmanare? – 1:a om allt klaffar, 5:a om skallarna inte är med. Timrå och SSK!

Några enskilda spelare du tycker man bör ha koll på i Löven kommande säsong, nyckelspelare och kanske säsongens utropstecken? – Tror på William som utropstecken och F.A som nyckelspelare.

Foto: Lucas Norlin

Så här långt sex matcher på försäsongen, dels förluster mot SHL.lagen men sedan även SCA-cupen och ett genrep mot Timrå.. vad tycker du om det sett så här långt? – Hyfsat men lite för ”duttigt” och det är det som gör mig rädd, sånt brukar såna hålla på med som tror de är bättre än vad de är. Sista matchen var bara bedrövlig och ja, frågetecknet i målet, hmmm.

Stort tack att du tog dig tid Chris33, nu fortsätter vi räkna ned mot premiären mot Timrå. Inte sant? – Självklart, längtar och bävar!

*

Detta var alltså det sista porträttet under denna serie och jag vill återigen passa på att tacka alla gröngula hjältar som under denna period velat vara med och dela med sig av sina tankar under silly season och nu på slutet inför premiären mot Timrå.

Stort tack återigen till Kemppe, Stefan ´kil´, Pia, Evelina, Marjasin, Daniel, Deven, Alva, Fakespear, Hägglöv, adlercreutz, Ellge och i dag då slutligen Chriss33 som fick äran att avsluta denna serie.

Vi får se ifall porträtt likt detta kan återkomma under säsongen i någon form eller om det ev. blir längre fram. Men visst är det kul att läsa lite om andra gröngula systrar och bröder.. och inte minst deras första eller bästa minnen?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: