Grönberg: – Fagervall & Andersson på upptaktsträffen!

I morgon måndag dags för den årliga upptaktsträffen inför HockeyAllsvenskan. Bloggen kollade med sportchef Fredrik Grönberg vilka som kommer representera vårt gröngula Björklöven.

Fredrik svarade att det kommer bli.. – Headcaoch Joakim Fagervall och rehabande Fredric Andersson.

..och på frågan när de kommer presentera säsongens lagkaptener blev svaret att: – I början på veckan!

Upptaktsträffen kan du alltså följa live i morgon kl. 13:00 via hockeyallsvenskan.se

Bloggen frågade även vad Grönberg spontant tänker kring den pågående insamlingen (just nu drygt 173 000 kr) och engagemanget från Björklövens supportrar? – Jag förstår att konceptet blivit så populärt, särskilt här i Björklöven där vi har ett så fantastiskt engagemanget från alla gröngula. Det skapar en härlig vi-känsla där vi känner att våra supportrar precis som vi kramar ur det lilla extra för lyckas.

Finns det något löfte du eller klubben gett inför insamlingen, apropå vilken typ av spelare som fansen som väljer att bidra till egentligen kan förvänta sig? – Nej, vi är helt beroende av insamlingen för att kunna rekrytera ytterligare en spelare och innan vi vet i vilken prisnivå vi skall söka spelare kan vi också sätta våra förväntningar. Jag vet att de ofta är lika höga som olika när det kommer till supporterspelaren men vi måste också vara realistiska i förhållande till vad vi lyckas samla in. Att komma till en klubb som supporterspelare är inte alltid lätt men en härlig utmaning och något som skall präglas av stolthet.

Utan att namnge en specifik spelare, i vilken lagdel skulle du just nu se att denna gör mest skillnad och vilka egenskaper tycker du bör premieras för att bli Supporterspelaren 18/19? – Det är lite för tidigt att säga något om det nu utan beror helt på truppläget vid tidpunkten för rekryteringen. Vi har inte begränsat oss till något i dagsläget.

Stort tack Fredrik! – Ingen fara, tack själv!

Tankar kring allt detta? Fältet som vanligt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: