Green Connection

Johan Bergmark noterades för ett mål och två assists i Lyckseles seger mot Luleå Rebels med 7-1. I samma match stod Daniel Despotovic för tre ass, Johan Wikström för två ass samt Fredrik Tapani för ett mål. I mål noterades Jimmy Lundberg för en räddningsprocent av 93,3 % efter att ha räddat 28 av 30 skott.

Fredrik Näsvall hade en lyckat comeback i Bodentröjan och var klart delaktiv i  den något överraskande 6-5 segern mot Piteå via sitt 2-2 mål.  Noterbart är att han dock inte la någon straff i den avgörande straffläggningen. I samma match blev Fredrik Sandström tvåmålsskytt för Piteå. I Piteå kan vi även notera tre assists för Daniel Olofsson och två assists för Anton Edlund.

Pasi Petriläinen är utlånad från Mestislaget Leki till SM-liiga klubben Ilves. Där har han spelat två av de fyra inledande seriematcherna och noterades för totalt tre tvåminutersutvisning, men är ännu poänglös.

Anton Lundberg noterades för två assists när hans Asplöven enkelt besegrade Kiruna i lappderbyt med klara 7-1. Jimmy " Bam-Bam" Danielsson hade i samma match en utvisning för armbågatackling vid ledning 7-1 med mindre än fem minuter kvar.

Sami Ryhänen har inte spelat någon av de inledande fyra matcherna i finska ligan med sitt Tappara.

Inte heller Patrik Nevalainen verkar ha fått ikläda sig seriekostymen än så länge i sitt Rauman Lukko.

Jon Palmebjörk satta två kassar när hans Sundsvall besegrade Oskarshamn i premiären med 3-2, men gick poänglös i förlustmötet med Löven.

Tobias Forsberg gjorde ett mål för Västerås i förlustmatchen mot Leksand (2-3).

Adrian Ahrling stod för en assist när hans Mjölby beslegrade Tranås med 7-6. Adrian noterades även för en tvåminuters utvisning.

Philip Hollström svarade för en assist vid Skövdes 4-1 seger över Sunne.

Anders Lövdahl satte en kasse när hans Borlänge besegrade Lindlöven med 5-2.

0 thoughts on “Green Connection

  • 21 september, 2009 kl. 15:29
    Permalänk

    Tack för riktigt intressant läsning!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: