Green Connection v.9

Veckans Green Connection konstaterar att Tobias Forsberg avslutade säsongen bra, att Piteå överraskade samt att Teg nu är laget att följa i Umeå.

I de allsvenska slutomgångarna kan vi konstarera att när Västerås i onsdags bortabesegrade Oskarhamn med 6-2 svarade Tobias Forsberg för ett mål och en assist. Tobias svarade för ytterligare ett mål när man igår föll mot Leksand med 4-2 på bortaplan.

Kristoffer Näslund var delaktig i Bofors alla tre mål via en mål och två assist när man hemmavann över Borås i onsdags med 3-2. Han spädde på med samma facit när Örebro igår kväll bortabesegrades med 6-5 efter straffar.

Petter Sandström fick chansen mellan stolparna när Troja/Ljungby besegrade Oskarshamn med 4-2. Han noterades för en räddningsprocent på 94,3 %.

När Sundsvall igår kväll till igen nytta(!) besegrade Oskarshamn på bortaplan med 2-1 efter straffar svarade Karl-Johan Lundström för matchens första mål och Jon Palmebjörk satte den avgörande straffen.

I playoff till det allsvenska kvalet runda 1 svarade Daniel Olofsson för tre assist och Anton Edlund för ett mål och en assist när Piteå avancerade till playoff 2 via 7-2 mot Sollefteå och totalt 2-0 i matcher.

Alexander Semjonov gjorde ett av Arbogas mål när Valbo besegrades med 4-1 vilket innebar att hans Arboga är klart för nästa runda i kvalet mot allsvenskan.

Linus Boström svarade för en assist när Nybro förra måndagen enkelt besegrade Karlskrona med tennissiffrorna 6-0 och ordnade fram en tredje och avgörande match. Den spelade under onsdagen som Nybro också vann och avancerade till playoff 2. Linus var klart delaktig i segern via ett mål och en assist.

När den allsvenska kvalet playoff 2 startade i lördags möttes Linus Boströms Nybro och Alexander Semjonovs Arboga och den var hemmalaget Nybro som vann första set med 6-1. Både Linus och Semlan gick poänglösa från matchen. Nästa möte är ikväll för samtliga lag i palyoff 2.

I slaget om norrland vann Piteå rond 1 mot Asplöven med 6-3 på hemmaplan. Anton Edlund svarade för ett mål och Daniel Olofsson en assist för Piteå och Daniel Despotovic ett mål och Anton Lundberg en assist för Asplöven.

När Hudiksvall mosades med 1-10 i hemmamatchen mot Vita Hästen försökte Jimmy "Bam-Bam" Danielsson ge tiullbaka med samma mynt. Det belönades han med 5 minuter plus matchstraff.

I kvalet till division 1 vann Adrian Ahrlings Mjölby den första match i kvalgrupp E med 6-2 mot IFK Munkfors. I Kvalgrupp F föll Magnus "Stiga" Erikssons Mörrum med 4-1 mot Kungälv. Tegs SK spelar i kvalgrupp A och inleder sitt kval med hemmamatch mot Clemensnäs på onsdag i Umeå Arena. Dags att följa deras öde nu när Lövens säsong är över?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: