Green Connection v.9

Veckans Green Connection berättar om att Bofors exlöv svarade ett antal assist, att Sundsvalls exlöv svarade för ett antal assist och att serien med det längsta namnet dragit igång.

Magnus Isaksson gjorde ett av Borås mål i 4-3 segern borta mot Sundsvall förra måndagen.

Mikael Lidhammar svarade för ett mål och en assist. Eetu Qvist för två assists och Kristoffer Näslund fören assist när Bofors enkelt besegrade Oskarshamn med 7-2 fören vecka sedan. Kristoffer spädde  på med två mål när Bofors i onsdags vann över Almtuna på bortaplan med 5-3.

Victor Lindgren svarade för ett mål och en assist när hans Rögle förra måndagen hemmabesegrade Örebro med 4-3.

När Sundsvall i onsdags fixade nytt allsvenskt kontrakt svarade Christoffer Thörn, Daniel Wågström och Nicklas Johansson för varsin assist i 4-3 segern mot Mora på bortaplan.

Johan Svedberg gjorde ett av Leksands mål i onsdagens förlust borta mot Troja/Ljungby med 5-3. Patrick Galbratih räddade bara 77,3 % av skotten för sitt Leksand.

När Örebro i onsdags hemmföll mot Joakim Fagervalls Tingsryd med 2-3 svarade Michal Zajkowski för en räddningsprocent på 91,4 %. Kvalserieklara Örebro förlorade även skotten för mot bottenlaget med hela 19-35, vilket återigen visar att motivation för det mesta slår klass.

När förkvalet till kvalserien till elitserien (puh…) inleddes under fredagen svarade Jared Aulin för ett av Leksands mål, men trots detta blev det förlust med 5-1 i daladerbyt mot Mora. Patrick Galbraith räddade 84,4 % av skotten för sitt Leksand. Nytt mål blev det för Jared i går och denna gång ledde det till seger. 3-1 skrevs sifforna till i hemmasegern mot Almtuna.

0 thoughts on “Green Connection v.9

 • 7 mars, 2011 kl. 12:25
  Permalänk

  Hej, Har ni hört nån om grönlund, hur det går med knät? är han borta resten av säsongen eller va tror ni?

  Svar
 • 9 mars, 2011 kl. 11:19
  Permalänk

  Slutspelat för Sami Ryhänen i Italien, ut i kvartsfinal, 8 matcher 2 mål 8 ass

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: