Green Connection v.49

Denna vecka berättar vi om att Maksim fortsätter att producera, att Tobbe åter fanns i en laguppställning samt att Eetu behåller sitt snitt på en poäng per match.Välkommen till Grenn Connection vecka 49.

När Piteå i onsdags hemnmaslog Teg med 5-1 i kampen om fjärdeplatsen mot svarade Piteås Daniel Olofsson för ett mål och en assist och Niklas Strandberg för två assist. Marcus Lundberg tröstmålade för Teg. Ny femetta blev det i går när Luleå Rebels bortabesegrades. Daniel Olofsson svarade för två assist och Niklas Strandberg för en assist. Marcus Nyberg vaktade Piteås kasse och räddade 94,4 % av skotten. Noterbart från den matchen är att Tomas Wallgrens bror Andreas, forward i Rebels, hade en synnerligen dålig match. I Mitten av första perioden fick han 2+2 minuters utvisning för hög klubba. Med sju sekunder kvar av perioden fick han en 2+10:a. Han avslutade sedan med att halvvägs in i den trdje perioden dra på sig ett matchstraff. 36 utvisningsminuter en match.Hyfsat.

När Kiruna i går hemmabesegrade Boden med 9-2 vaktade Tobias Lundström Kirunas båsdörr.

Alexander Semjonov svarde för ett av Arbogas mål när man igår bortabesegrade IFK Ore med 3-2 efter förlängning.

Maksim Matushkin fortsätter att leverera i Nybro. När Västervik i onsdags på hemmaplan besegrades med 4-0 svarade Maksim för två mål och en assist. Jens Ledin spelade fram till Maksims första vilket var 2-0 målet.

När Mörrum igår besegrade Karlskrona med 4-3 spelade Tobias Ternelius fram till ett av Mörrums mål, men satt också utvisad vid två av Karlskronas mål.

Jared Aulin assisterade till matchens första mål när hans Leksand besegrade Boårs på bortaplan i tisdags med 3-1. Patrick Galbraith svarde för en helljuten insats och räddade 96,6 % av skotten. När Leksand i lördags föll hemma mot Växjö med 0-2 motade Dansken med handsken 92,3 % av skotten.

Johan Wikström gjorde ett av Almtunas mål i 4-1segern över Västerås i onsdags.

Två nya mål blev det för Eetu Qvist när hans Bofors bortaslog Tingsryd med 6-2 och han har nu gjort sex mål och sex assists på sina 12 första matcher för klubben. Mikael Lidhammar svarade för en assist och Kristoffer Näslund för två assist, även det i Bofors. En assist blev det för Eetu när Bofors under lördagen återigen vann, nu mot Oskarhamn med 5-1. Mikael Lidhammar verkar dock ha snackat till sig ett matchstraff (10+20 min) vid Oskarhamn mål.

Victor Lindgren noterades för ett mål och en assist när Rögle på bortaplan besegrade Troja/Ljungby med 6-2 i onsdags. Petter Sandström fick som vanligt börja matchen på bänken, men byttes in efter en period vid underläge 1-3. Dessvärre skadade han sig redan efter 12 minuter och 3 insläppta och utbytte Sebastian Idoff fick återgå till målvaktssysslan, något han gjorde bättre då han höll nollan rrsten av matchen.

Två assist svarade Niklas Zetterström för, en assist svarade Karl-Johan Lundström för, men föga hjälpte det. Sundsvall in torsdags föll hemma med 5-6 efter förlängning mot Oskarshamn. Två nya poäng blev det för Zäta i går kväll och nu gjorde de mer skillnad. Han satte segerpucken i 3-2 segern hemma mot Borås och spelade även fram till lagets andra mål.

Tobias Forsberg hade stor del i Västerås 3-2 seger mot Mora på hemmais i lördags då han var delaktig i två av målen.

När Örebro förra måndagen slog Växjö med 5-2 svarade Jon Palmebjörk för ett mål och två assists. Michal Zajkowski räddade 94,1 % av skotten. Zacke blev även matchvinnare när Örebro i lördags besegrade Rögle på bortaplan med 3-2 efter straffar,då han räddade Rögles samtliga fyra straffar och noterade för en räddningsprocent på 95,3 %. Segerskytt blev Pär Edblom. Ringer det någon klocka? Det var ju han som var väldigt nära att skriva på för Löven innan konkursen. Hans facit så här långt i år är nio mål och lika många assist på 27 matcher för Örebro.

När Malmö i går kväll vann hemmamatchen mot Troja/Ljungby med 6-1 spelade Per-Anton Lundström fram till två av Rödhökarnas mål.

0 thoughts on “Green Connection v.49

  • 13 december, 2010 kl. 11:11
    Permalänk

    Lite mer gröngul connection: ”Joakim Lindström, Skellefteå
    har visat sig vara en bra tvåvägsspelare med bra balans och stark med pucken. Låt mig i det avseendet jämföra honom med Patrik Sundström, en svensk storhet från Björklöven och Vancouver på 80-talet. Joakims fina fysik och tjuriga sätt ger energi för en kvalitativ prestation varje match.” (Boork the fuckface) Men nog var Patty grymt mycket bättre, kolla bara hans stats från Devils!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: