Green Connection v.46

Som ni säkert la märke till utgick GC förra veckan pga av min resa söderöver, men nu är vi tillbaka och kan konstatera att exlöv regerade i Malmö, Att Zacke svajade till och att Maksim toppar den interna poängligan.

När Kiruna i lördags hjälpte Teg i kampen om en plats i Allettan via 4-3 mot Piteå svarade Daniel Olofsson för ett av Piteås mål och Niklas Strandberg stod för en assist.

Alexander Semjonov assisterade till Arbogas första mål i gårdagens hemmaseger med 4-3 mot Lindlöven. Arbogas arena heter för övrigt Sparbanken Arena. Varför i hela friden heter den så??

När Nybro i onsdags besegrade Pantern svarade Maksim Matushkin för ett mål och en assist. Ytterligare en assist blev det igår när Kungälv besegrades med  4-2. Jens Ledin, gick poänglös från bägge matcherna. I och med detta toppar nu Maksim både den interna poäängligan och poängligan för backar i division 1 F med 16 poäng (6+10) efter 19 omgångar. Bra jobbat Maksim. Av ren kuriosa kan nämnas att i serieledande Kristianstad spelar Victor Sundström. Victor vem, kanske du undrar? Jo, Peter Sundströms son.

Trots att Anton Edlund spelade fram till matchens första mål föll hans Gislaved borta mot Tommi Hämäläinens Mörrum med 5-4. Rasmus Axman var delaktig värre i den tredje perioden för Mörrum. Först kvitterade han till 4-4 med ca 5 minuter kvar och sen hamnade han i ett rejält slagsmål som renderade i 2+2 för honom och 2+2+10 för Gislaveds Bojan Milojevic. Nya poäng(1+1) blev det för Rasmus igår då Mörrum återigen vann, nu mot Pantern med 4-3.

Patrick Galbraith hade stor del i Leksand 2-1 seger borta mot Västerås förra tisdagen, då han räddade 96,9 % av skotten. Här var Fredrik Öberg uppsatt som back i fjärdefemman. När man mot Sundsvall med 4-2 i fredags var Jared Aulin stor segerorganisatör när han var inblandat i matchen tre första mål via ett mål och två assists. Dansken med handsken vaktade denna kväll båsdörren. Fredrik Öberg spelade inte för Leksand.

En annan målvakt som oftast sköter sina kort rätt är Örebros Michal Zajkowski. I onsdags höll han sin andra nolla för säsongen när Almtuna besegrades med 3-0. Kanske blev det en viss reaktion för i omgången efteråt, den som spelades i lördags  svarade han kanske för säsongens bottennapp (76,9 %) när Bofors överraskade serieledarna genom att vinna på bortaplan med 6-3. Här svarade Eetu Qvist för två mål för Bofors.  Ett av målen assisterades av Mikael Lidhammar. Eetu var även delaktig i matchens enda mål då Rögle besegrades i onsdags och har på sina 6 första matcher för Bofors svarat för 3 mål och en assist.

Stor Lövenafton var det igår i Malmö Arena då malmö besegrade Tingsryd med 6-1. Två powerplaymål kom från Patrik Nevalainens klubba och ett mål och en assist för Per-Anton Lundströms klubba. Inte illa pinkat, umepöjka!!

Detta om detta.

0 thoughts on “Green Connection v.46

 • 23 november, 2010 kl. 19:51
  Permalänk

  Glömt bort V.Lindgren igen. Gjorde sitt femte mål för säsongen mot Västerås i lördags.

  Svar
 • 24 november, 2010 kl. 07:58
  Permalänk

  Svar till Hmm (2010-11-23 19:51)
  Haha, hur kunde vi glömma bort honom igen? Även solen har sina fläckar. Ska inte hända igen! ; )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: